Velture napisał/a:
No to nie będzie problemu z 3 przykładami
Najlepsze przykłady koledzy wymienili. Dorzucę w takim razie swoje.
Mój ulubiony ostatni przypadek (wyjątkowo medialny) to komendant milicji ze Wrocławia.
Krzesełko dostał z nadania PIS. Się okazało, że nie profesjonalista tylko lump i obszczymur. Znaleziony w rynsztoku zapierdolony jak hamerykański bombowiec nad dreznem, ulany i usrany po same pachy w majtkach i skarpetkach.
Kolejny przykład Małgorzata Sadurska. Za bycie wiernym pieskiem kaczej dyktatury dostała stanowisko pierdzistołka w zarządzie PZU za miesięczną kasę w wysokości dwuletnich zarobków polskiego zjadacza cebuli powszedniej. Nie ma pojęcia o finansach i ekonomii. Jej doświadczenie i kwalifikacje do zarządzania PZU jest zerowe.
A tutaj źródełko wiedzy. I to z waszej pisowskiej gazety.
dorzeczy.pl/kraj/19457/Teraz-k-my-Na-calego-Puls-Biznesu-PiS-w-rekordo...
Pod spodem najlepsze komentarze pisowskich psychofanów:
"za peło to ich winyj było"
"i dobrze, że dajo naszych bo peło to jeno kradło".
Pisowskie półgłówki nie liczą na zmiany, nie liczą, że ich los się poprawi. Idioci cieszą się, że to "ich" pan będzie ich smagał batogiem po garbie.
Czy jest głupszy naród na świecie?
I jeszcze winycj informacji.
fakt.pl/wydarzenia/polityka/pis-pobilo-rekord-obsadzaja-trzy-stolki-dz...
Zamiast "wystarczy nie kraść" to należy zmienić slogan partii na "teraz kurwa my".
Rozumiem, że w tak skurwiałym chujowym skorumpowanym i przesiąkniętym nepotyzmem kraju jak Polska są ludzie, którzy wciąż mają nadzieję na normalność. Bo nadzieja podobno umiera jako ostatnia.
Powiedziecie mi tylko kurwa proszę ja was bardzo. Jak można dalej wierzyć w szlachetne zamiary PIS w świetle codziennie wyciekających faktów o ich gigantycznych wałach, nadużyciach prawa, lobbingowi, niszczeniu praworządności? Przecież to są fakty niepodlegające, żadnej dyskusji i interpretacji.
Naprawdę trzeba ślepym pisowskim psychofanem akolitą z klapkami na oczach, żeby nie przyjmować tych faktów.