Dajesz uzasadnienie. Bez uzasadnienia swojej wypowiedzi jesteś tylko kmiotkiem z gimbazy, nic nieznaczącymi literkami na moim ekranie
Niczego nie będę uzasadniał.
bo podobno tylko upośledzeni twardo stoją przy swoim
Haha, na to właśnie czekałem Teraz z czystym sumieniem mogę Cię nazwać przegrywem, leszczu
Dokładnie tak! Tylko, żeby zmienić poglądy, ktoś musi na Ciebie wpłynąć argumentami. A stoję tu sam (jak Travolta w znanym memie), a pod stopami mam morze leszczy
Poziom dla Ciebie nieosiągalny
Niczego nie będę uzasadniał.
Uuu!
Ja to chociaż wiem gdzie moje kolana
W sumie miałem ci już nie odpisywać, ale pozwolę sobie jeszcze na to, nie mogę się powtrzymać
Okej, to jak Vegeta z DBZ włączam detektor poziomu mocy:
Buum!! Detektor wyj***ło poza skale xD
Jesteś ultra ameba
Żałosny poziom. Neomarksistowska rewolucja w natarciu. Będziecie jeszcze do tego samego księdza kiedyś po pomoc szli, bo Wasi protestujący przyjaciele się dla nas wyłożę albo wykorzystają. Dla mnie wszyscy, którzy atakują kościoły w tym proteście to zwykłe imbecyle, którzy nawet nie czytali wyroku TK, a tym bardziej nie mają pojęcia o jego znaczeniu
Żałosny poziom. Neomarksistowska rewolucja w natarciu. Będziecie jeszcze do tego samego księdza kiedyś po pomoc szli, bo Wasi protestujący przyjaciele się dla nas wyłożę albo wykorzystają. Dla mnie wszyscy, którzy atakują kościoły w tym proteście to zwykłe imbecyle, którzy nawet nie czytali wyroku TK, a tym bardziej nie mają pojęcia o jego znaczeniu