Żałosny poziom. Neomarksistowska rewolucja w natarciu. Będziecie jeszcze do tego samego księdza kiedyś po pomoc szli, bo Wasi protestujący przyjaciele się dla nas wyłożę albo wykorzystają. Dla mnie wszyscy, którzy atakują kościoły w tym proteście to zwykłe imbecyle, którzy nawet nie czytali wyroku TK, a tym bardziej nie mają pojęcia o jego znaczeniu
Żałosny poziom. Neomarksistowska rewolucja w natarciu. Będziecie jeszcze do tego samego księdza kiedyś po pomoc szli, bo Wasi protestujący przyjaciele się dla nas wyłożę albo wykorzystają. Dla mnie wszyscy, którzy atakują kościoły w tym proteście to zwykłe imbecyle, którzy nawet nie czytali wyroku TK, a tym bardziej nie mają pojęcia o jego znaczeniu
Jebać katolikòw kośćioly i pedofili są tak zjebani że nieznają nawet podstaw własnej zjebanej wiary
Nawet wśród kleru znajdą się ludzie, a już myslalam, że to jakiś kolejny kościelny absurd, a tu jakie miłe zaskoczenie
No to chyba twój kościół, który ze swoim starym założyłaś. Tu masz dane lewacki łbie, a żebyś pojeła są z lewackiego źródła, za rządów platformy i palikociarzy.
i
Skoncz już z tym linkiem zjebie, bo tłumaczyły ci już setki osób, że problem nie jest w tych kilkuset księżach (bo to tylko niewielki procent księży) - pedofilach, tylko w organizacji, która ich chroni przed karą. Gdyby uczciwie wyrzucali takiego zwyrola z kościoła i zgłaszali do prokuratury to dawno by tematu nie było. A tak - każdy, kto w tym uczestniczy jest współodpowiedzialny.
Neomarksistowska rewolucja w natarciu.
Uważam ze Państwem powinna rządzić monarchia a kapitalizm rządzić światem. Wyznawanie jakiejkolwiek religii uważam za upośledzenie. Wszelkie żebranie i wyciąganie łapy po kasę, jak również rozdawanie socjali mnie brzydzi (a wiec wypisz wymaluj kościół i PiS)