Pseudokapitalizm powiadasz? Dlatego masz dostęp do niemal wszystkich towarów jakie tylko chcesz, a studia możesz skończyć w jakiejkolwiek gównianej uczelni za pieniądze. Dlatego ze wszystkich stron jesteśmy zasypywani reklamami i nowymi tabletkami na sraczkę i na zatwardzenie, a także na ból dupy?
Jeśli to zdjęcie jest dowodem na to, że to policjant to Ci co w to wierzą muszą mieć mózg wielkości orzeszka ziemnego.
Proponuję zobaczyć ile takich koszulek (za 19 zł) i kominiarek za (7,99) jest na znanym portalu aukcyjnym.
Ale co ja tam wiem, w końcu mnie tam nie było - a liczne nawoływania na forach do wyjazdu do W-wy w celu "uczczenia" Święta Niepodległości przy wspólnym grillowaniu nad racami
Jeśli to zdjęcie jest dowodem na to, że to policjant to Ci co w to wierzą muszą mieć mózg wielkości orzeszka ziemnego.
Proponuję zobaczyć ile takich koszulek (za 19 zł) i kominiarek za (7,99) jest na znanym portalu aukcyjnym.
Ale co ja tam wiem, w końcu mnie tam nie było - a liczne nawoływania na forach do wyjazdu do W-wy w celu "uczczenia" Święta Niepodległości przy wspólnym grillowaniu nad racami
@up
NIe roSzumiem, dlaczego naziści mają nas wyzwalać od komunizmu. Raz już komuniści wyzwolili nas do nazizmu. W dodatku ten komunizm jest urojony - to tylko pretekst do bycia naziolem.
Bardzo dobrze, że policja nas chroni przed takimi jak wy. Bardzo dobrze, że chroni siebie, nie pozwalając, by ich facjaty wieszane były na forach internetowych kiboli - jak przy okazji zadym przed meczem Polska-Rosja.
Chuj wam w dupę, prawaki, wiem, że to lubicie.
Jeśli twierdzicie, że ci ludzie w oliwkowych kominiarkach, którzy byli filmowani to ONR, kibole czy jakikolwiek inny nazista, faszysta, skinhead i nie wiadomo kto jeszcze, to następnym razem idzćie na jakiekolwiek podobne wydarzenie z kamerą, telefonem i spróbujcie tak spokojnie ich nagrać. Jeśli nagracie bez oburzenia ze strony tych ludzi to postawie Wam kratę piwa.
To tylko strzępienie języka. Jeden z drugim nie wie nawet co to nazista, ale powtarza za GW, że każdy patriota to nazista. Rodziny z dziećmi to naziści dlatego, że są dumni z bycia polakami? Dlatego bo nie chcą rozmywania polskiej kultury w morzu unijnych dyrektyw i przepisów? Bo chcą suwerennego państwa w którym może i debile ale jedynie wybrani przez nich debile ustanawiają prawa i regulacje a nie swołocz z Brukseli? Ludzie są nazistami bo interesuje ich to żeby w ich kraju żyło się im dobrze i żeby ich dzieci miały szansę na normalniejszą rzeczywistość w Polsce? Są nazistami dlatego bo nie wstydzą się pokazać z flagą?
Pewnie waszym argumentem będzie to że znajdzie się w tłumie kilku faktycznych nazistów. Szkoda tylko, że jak wśród pedałów znajdzie się kilku pedofilów to krzyczycie na całe gardło, że nie można oceniać wszystkich pedałów przez pryzmat kilku jednostek. W drugą stronę to robić to jednak bardzo przyjemne i wygodne prawda?
Nazizm - skrajnie lewicowe poglądy
Faszyzm - skrajnie prawicowe poglądy
Najpierw się doinformuj a potem pierdol bzdury. Na marszu ani faszystów ani nazistów nie było. Ale każdy dobry lewacki leming łyknie wszystko z Faktów. Dobre pieski tuska!
Nawet rzecznik policji przestał kłamać i przyznaje, że osoby które wszczęły zajścia na Marszałkowskiej "To mogli być nasi funkcjonariusze."
Aha i jeszcze jedno:
Nazizm - skrajnie lewicowe poglądy
Faszyzm - skrajnie prawicowe poglądy
Najpierw się doinformuj a potem pierdol bzdury. Na marszu ani faszystów ani nazistów nie było. Ale każdy dobry lewacki leming łyknie wszystko z Faktów. Dobre pieski tuska!
Trafiłeś w sedno kolego! Dla lewaków każdy patriota to faszysta. Powiedzcie to w twarz ludziom, którzy byli gotowi zginąć w walce o nasz kraj!