Jak zawsze miał być mały koment a wyszedł jebany poemat ;p
miłej lektury
Bogna napisał/a:
a co ma ćpanie/siłka do honoru? a piernik do wiatraka?
po za tym jesli to są jedyne alternatywy dla Ciebie, to mi Cię szkoda. bo nie wszystko jest tylko białe i tylko czarne (że tak powiem )
Podałem Ci droga koleżanko tylko podstawowe przykłady czym się różnimy od zwykłych ludzi
Skoro nie zrozumiałaś to Ci wytłumaczę że NS przedkładają własną sprawność fizyczną oraz intelektualną (a jednak to możliwe) nad używki i bez celowe zabawy
Tym bardziej najważniejszym celem w życiu jest zapewnienie odpowiedniego bytu własnej rodzinie i nie chodzi tu tylko o byt materialny, lecz byt w każdej innej postaci
Prawie tak samo ważną częścią życia jak rodzina są przyjaciele, którzy kierują się takimi samymi cechami jak ty min Honor, Duma, Miłość do rodziny oraz rasy
Wszystko co powyższe i wiele więcej wywodzi się właśnie z Dumy, Honoru oraz Wierności
a, to czy jest Ci mnie szkoda czy żal Ci mnie to mi naprawdę fruwa i powiewa
tutenchamonka napisał/a:
nie będę snuła wywodów na temat mojego życia.
Pochodzisz może z okolic Nowego Sącza - Limanowej
tutenchamonka napisał/a:
myślisz ze znasz paru murzynów i paru skinów i wiesz wszystko na ich temat. człowieku nie szufladkuj ludzi bo świat jest trochę bardziej skomplikowany.
I tutaj Cię zadziwie
Poznałem trochę więcej czarnych i łysych niż Ci się wydaje, a moje przekonania nie wywodzą się z tego co było mi widzieć w TV czy internecie, miałem okazje być w Londynie i zobaczyć jak to wszystko wygląda "od środka" ale co ja Ci będę opowiadał przecież wiesz lepiej z telewizji i gazet
Na tym właśnie polega ten główny problem, ludzie w Polsce wypowiadają się na tematy o których mają tylko ogólne pojęcie, i jeśli coś zobaczą w TV lub w gazecie to jest to dla nich najprawdziwsza prawda, NS nie są rasiolami dla tego ze się im tak ujebało, i dla tego że są z frustrowani swoim życiem i perspektywami, tak jak jest to opisywane wszem i wobec i podawane do opinii publicznej, my po prostu widzimy co się dzieje w innych krajach takich jak np. Anglia, Francja, Holandia, USA i nie chcemy czegoś takiego widzieć u nas w Ojczyźnie.
Przytoczę tutaj taki mały przykładzik.
Jak wiadomo Holandia państwo bez troski, legalizacja związków pedałów, "lekkich" dragów itd.
ostatnimi czasy obudzili się zoofile "hey skoro pedały mogą my też chcemy być legalni" znalazł się jakiś idiota w rządzie który ich poparł, i od pewnego czasu trwa rozkminka na ten temat...
może i za chwile się okaże ze dla was zoofilia jest chora itd. ale jeśli my się temu nie przeciwstawimy teraz to tak czy tak dopadnie to nasze dzieci. Tak jak było z pedałami, nasi rodzice się na to nie zgodzili ale tolerowali to, więc z czasem ludziom wmawiano że nie jest to nic takiego i zostało coraz bardziej tolerowane ,teraz chodzą takie pokraki i walą sie w dupky gdzie popadnie...
tutenchamonka napisał/a:
czym jest dla nich ten "honor".. dziewczyna dziwka, chłopak alkoholik, zero perspektyw, zero ambicji, tylko liczy się HONOR. napierdalają muzykę na max aż myśleć nie można, są w stanie komuś dokopać za niewinne spojrzenie, za odchodzące od reszty ubranie lub po prostu ot tak. zachowują się jak hołota, wiem ze mogę w każdej chwili dostać od nich po piździe bo są do tego zdolni,
Co do Honoru mam nadzieje że wyjaśniłem Ci odpowiednio po wyżej, a co do reszty to ty chyba droga koleżanko mylisz bardzo pojęcia, Dresiarze , Skinheads Oi, NR, NS, sa to bardzo różne grupy które czestą są mylone przez nie wiedzę... ale nie czas i miejsce żebym Ci to tłumaczył tutaj...
Podam Ci prosty przykład na mojej osobie do tego co napisałaś
tutenchamonka napisał/a:
dziewczyna dziwka,
Moja dziewczyna akurat studiuje i radzi sobie bardzo dobrze, może nie jest skinead girl ale nie odbieram od niej jakich kolwiek sygnałów że jej nie pasuje moja ideologia, a skoro od 5 lat znosi już moje "grymasy" to chyba nie jest tak źle, tym bardziej że głównie przez to kim jestem nasz związek jest budowany na miłości, wierności, zaufaniu.
o czym bardzo dobrze mogliśmy się przekonać w ostatnim czasie, bo od ponad 4 miesięcy się nie widzieliśmy,a jednak dalej wszystko się układa tak zajebiście jak powinno
tutenchamonka napisał/a:
chłopak alkoholik
Chodząc na siłkę, trenować sztuki walki i dbać o siebie tylko po to żeby w sobotę się najebać i być trening w plecy ? coś tutaj nie bardzo ;p
Ja jak i większość moich znajomych pijemy okazjonalnie, min po to aby zachować czystość umysłu w każdej chwili, nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie się po napierdalać
tutenchamonka napisał/a:
zero perspektyw, zero ambicji
I tu się mylisz
większość NS są to ludzie na studiach lub po studiach, osoby z własnymi firmami radzący sobie bardzo dobrze
ja tam osobiście na perspektywy nie narzekam
a i powiem Ci więcej, że jestem w trakcie otwierania własnej firmy
Więc z tego wszystkiego wynika że albo obraz skina masz przedstawiony zajebiście stereotypowo albo mówisz tutaj o Oi z których tacy skinheadzi jak z huja strzelba
tutenchamonka napisał/a:
napierdalają muzykę na max aż myśleć nie można
Jeśli chodzi Ci tutaj o to że metalu słuchamy to na prawdę już nie masz się czego czepiać...
tutenchamonka napisał/a:
są w stanie komuś dokopać za niewinne spojrzenie, za odchodzące od reszty ubranie lub po prostu ot tak. zachowują się jak hołota, wiem ze mogę w każdej chwili dostać od nich po piździe bo są do tego zdolni,
Na pewno za nie winne spojrzenie nikt w pysk nie dostaje, tym bardziej nikt nie z moich kręgów nie uderzy dziewczyny, bo jaką by kurwą nie była to szacunek jakiś zawsze pozostaje, no chyba ze leci na ciebie laską z nożem to trudno jej nie przypierdolić
a za ciuchy to przeważnie obrywają brudasy albo typowe ścierwa którzy wyglądają jak typowe rasowe śmieci, choć i tak u nas jak ludzie wyglądają to jest pikuś tego co jest w Anglii...
Nie wiem co przez to rozumiesz
Bo jeśli chodzi o to że lubimy sobie pokrzyczeć po pijaku, to za pewne jak każdy prawda ?
a jeśli chcesz prawdziwą hołotę zobaczyć to zafunduj sobie wycieczkę do Londka np. uwierz mi że możesz bardzo szybko pozbyć się ubrania i zajść w brew swojej woli, o dziwo nie będą to biali tylko "bezbronni" murzyni albo ciapole
wtedy zobaczysz jak wygląda prawdziwa tolerancja...
Co do tego że w pizde możesz dostać już Ci napisałem, nie od NS a jeśli masz na myśli Oi lub jakichś żuli z pod osiedla to nie myl ich proszę z prawdziwymi łysymi
tutenchamonka napisał/a:
, koleś dostał wezwanie do wojska i robił wszystko żeby dostać jak najgorszą kategorie, tak chciał bronić bram naszego kraju.
No widzisz ja też nie poszedłem do wojska, po mimo że miałem kategorie A i w cale się nie wymigiwałem, było mi to obojętne, ale to że nie byłem w wojsku i nie dałem po sobie jeździć starszym to nie znaczy ze nie znam obsługi Kbks, AK-47 czy chociażby Glock'a który spokojnie wystarczy abym obronił za równo swoją rodzinę jak i bliskich,
widocznie kolega miał lepsze zajęcia do roboty niż dostawanie wpierdol przez pierwsze 3 miesiące
tutenchamonka napisał/a:
jestem dumna z bycia Polakiem,
Chyba Polkom
tutenchamonka napisał/a:
niedługo będę się ubiegać do szkoły podoficerskiej
Powodzenia
tutenchamonka napisał/a:
czarnoskórym mogę przybić piątkę, nie wstydzę się niczego, szanuje ludzi, bez wyjątku czy są czarni czy żółci.
ja tez im chętnie mogę przybić piątkę (gwoździ), albo najlepiej 0.44 cal x5
tutenchamonka napisał/a:
nie mam ochoty Ci tego tłumaczyć bo i tak wiem ze będziesz szedł w zaparte ze swoimi poglądami,
Takim upartym sqrwisynem już jestem i idę w zaparte, tym bardziej gdy czegoś doświadczyłem i mam pewność że wiem więcej na ten temat od współrozmówcy
andariel napisał/a:
Z takimi "honorowymi" juz mialam ta watpliwa przyjemnsc sie poznac. Gonili "honorowo" w szesciu dwie 15latki, ktore smialy sie zlapac za rece. (Tak, bylam jedna z nich).
powiedź mi co osiedlowi kibole mają wspólnego ze Skinami ? tym bardziej myślisz ze łysi nie mają co robić tylko za małymi dziećmi biegać
andariel napisał/a:
Odpuscili, bo zalezli jakiegos czarnego chlopaka, chyba bardziej wartego "honorowego" wpierdolu.
Dobrze że byli rasistami, bo gdyby to byli zwykli chóligani to mogli by Ci jeszcze coś zrobić strasznego... a takto możesz się chwalić że murzyn Ci życie uratował
andariel napisał/a:
Kurwa, jak trzeba z kims sie pobic, to "honor", bo wygodnie. A jak juz "honor" do czegos ma zobowiazywac, to nagle ten jakze wazny i wspanialy honor idzie w chuj.
ponoć podczas walki łysi nie uznają honoru bo zawsze się biją 4-1 wiec coś masz słabe info chyba albo sie zdecydować nie możesz, a co do Honorowego życia i stosunku do najbliższych już ci opisałem po wyzej