A Tobie co?
jednak szczególnie z persperktywy czasu, powinniśmy nauczyć się co jest prawdą a co fałszem
a widać to szczególnie na forach, gdy ruscy prześcigają się z rudymi trollami we wpisach
Jeszcze niedawno Twoje wypowiedzi były zrównoważone, ale chyba "dobra zmiana" siadła Ci na mózg, bo zaczynasz napierdalać o ruskich trollach. Kolejnym etapem będą pewnie wszechobecne spiski. Co najciekawsze, sam napisałeś, że trzeba odróżniać prawdę od fałszu. Propagandę nietrudno zweryfikować.
gdybyś nie zrozumiał , piszę tak wogóle o manipulacji, ta ruska jest udowodniona i nie jest żadną tajemnicą, widać to było już po katastrofie smoleńskiej, potem ogólnodostępne informacje w necie na temat kilkuset osób zatrudnionych w okolicach Moskwy i piszących komentarze na zamówienie, ale to nie jest tajemnicą, bardziej ciekawią mnie lewackie manipulacje europejskich telewizii i radia,
to jest naprawdę ciekawy temat, ale nie chce mi się dziś pisać na ten temat,
jeszcze tylko napisz że to nieprawda albo fanatyzm, czekam
polaczki to najbardziej niewdzięczny i kłamliwy narodek na świecie.
gdybyś nie zrozumiał , piszę tak wogóle o manipulacji, ta ruska jest udowodniona i nie jest żadną tajemnicą, widać to było już po katastrofie smoleńskiej, potem ogólnodostępne informacje w necie na temat kilkuset osób zatrudnionych w okolicach Moskwy i piszących komentarze na zamówienie, ale to nie jest tajemnicą, bardziej ciekawią mnie lewackie manipulacje europejskich telewizii i radia,