Zabawni są ci ludzie, którzy uważają że skoro to jakaś "lewacka melina" to tak w sumie nic się nie stało wielkiego. Należało im się.
Aż się chce w takich sytuacjach, żeby nastał czas rządów ostrej lewicy, i za główny cel obrali niszczenie domów takich zagorzałych prawaków
Chyba Cie pojebało synku. Gdyby twoja stara szła w koszulce ajaksu tez bys ja napierdalal ?! Jebniesz ją w ryj i powiesz, że taki klimat ?
Po pierwsze, nie synku a po drugie starą to masz ty, ja mam mamę. Widać, ze Cię w domu szacunku nie nauczyli, tylko współczuć
A zdajesz sobie sprawę, ze Ajax ma tez kibiców którzy lubią rozróby? Zdajesz sobie sprawę, ze mogły bys w tym barze osoby które są kumate i nie tak dawno robiły rozpierdol w innej części Europy? Myślisz, ze tam był 50 letni Edward z 60 letnią Krysią? Nie ogarniasz tematu więc zamilcz. Ja nie popieram niszczenia lokalu, nie popieram bicia postronnych osób ale wiedz ty i tobie podobni, ze Ajax jak i kazdy inny klub ma w swoich szeregach chuliganów. Ciężko to dostrzec skoro info czerpie się z TV i sadola który od dawna opanowały dzieci neta rodem z kwejka a także masa społeczniaków którzy mają się za chuj wie kogo a są zwykłymi szczurami.
Tak swoją drogą.. nie wiem czy wiecie, ale 90 % lokalu zniszczyli kibice Ajaxu Legia zniszczyła szyby, nawet do tego lokalu sie nie wdarli. Ajax się zabarykadował w środku i bronili się krzesłami etc więc cały zniszczony srodek to przez Ajax
Poza tym jak się dowiedziałem, ten lokal był lewicowy, pełny brudasów i starego sprzętu, więc w sumie już mi ich nie żal
Kibole z Ajaxa sprowokowali ten napad, zadymami w innej części europy i mieli czelność się bronić. Legia tylko szyby wybiła, te race pewnie odpalili, żeby drogę sobie oświetlić. ach pokojowi ludzie,
Tak swoją drogą.. nie wiem czy wiecie, ale 90 % lokalu zniszczyli kibice Ajaxu Legia zniszczyła szyby, nawet do tego lokalu sie nie wdarli. Ajax się zabarykadował w środku i bronili się krzesłami etc więc cały zniszczony srodek to przez Ajax
Poza tym jak się dowiedziałem, ten lokal był lewicowy, pełny brudasów i starego sprzętu, więc w sumie już mi ich nie żal
Aaa nie no to zmienia postać rzeczy. Kurwa, nie zmienia... Czy ktoś tu się czepiał kibiców LEGII? Nie, właśnie piszemy, że wszyscy kibice zachowujący się w ten sposób to spierdolone zwierzęta. Nieważne czy Ajaksu, Legii, Lecha, Spartaku czy Liverpoolu. I tak lokal był lewicowy. Przesiadywał Jaruzelski, a Stalin z Leninem robili zebrania partii. Kurwa no człowieku... Brak słów.
Czy to, że lokal był brzydki i siedzieli tam inaczej ubrani ludzie coś zmienia? Mi się np. w chuj nie podoba, ani lokal, ani dzielnica, ani właścicielka, ale to nie zmienia faktu, że zwierzęta, to zwierzęta. I czym wy się różnice od czarnuchów w USA robiących rozróby? No czym? Jakby was usmarować gównem, to zaczęlibyście kwiczeć jak małpy i wpierdalać banany.
Aaa nie no to zmienia postać rzeczy. Kurwa, nie zmienia... Czy ktoś tu się czepiał kibiców LEGII? Nie, właśnie piszemy, że wszyscy kibice zachowujący się w ten sposób to spierdolone zwierzęta. Nieważne czy Ajaksu, Legii, Lecha, Spartaku czy Liverpoolu. I tak lokal był lewicowy. Przesiadywał Jaruzelski, a Stalin z Leninem robili zebrania partii. Kurwa no człowieku... Brak słów.
Czy to, że lokal był brzydki i siedzieli tam inaczej ubrani ludzie coś zmienia? Mi się np. w chuj nie podoba, ani lokal, ani dzielnica, ani właścicielka, ale to nie zmienia faktu, że zwierzęta, to zwierzęta. I czym wy się różnice od czarnuchów w USA robiących rozróby? No czym? Jakby was usmarować gównem, to zaczęlibyście kwiczeć jak małpy i wpierdalać banany.
Ej, ale to moja sprawa kogo jest mi żal a kogo nie, nie sądzisz? Dla mnie lewactwo to zaraza, antifa to zaraza i każda taka sytuacja sprawia, że na mojej twarzy pojawia sie uśmiech. Zaprosili kibiców Ajaxu do siebie, a Ci im zdemolowali lokal. Coś pięknego haha
A jak Ci ich żal to weź im zrób przelew albo bierz mopa i zapierdalaj im tam pomóc posprzątać dobry obywatelu z dobrym serduszkiem.
Ps. swoja drogą propsy dla kibiców Ajaxu, że wybrali sobie lokal na Pradze...
Sprytny zabieg z tym, że to Holendry zniszczyli lokal, ale nie tak było jak sam przyznałeś, kibole z legii zaatakowali lokal a ajaxy bronili się i dlatego klub ucierpiał. Oni nie niszczyli tego klubu, nie przyszli i nie zrobili burdy, przyczyną byli nasi kibole, sam to napisałeś. To jest odwracanie kota ogonem. Lewactwo jest zarazą ale odpowiedzią, nie może być niszczenie mienia, demolowanie klubów etc. A jeśli obie strony tak się zachowują, to gdzie różnica między nimi, inna motywacja? To żadna różnica.