pojebane miasto, nienawidzę
i tu proszę kolejny co traktuje zachowanie które jest wszędzie jako przypadłość krakowiaków. Pozdrawiam i spierdalaj z tego miasta jak Ci się nie podobaStudiuję w Krakowie i muszę przyznać, że Krakowiacy w większości to straszne pizdy. Niedawno własnie typki wyskoczyli do nas z nożem, dostałem strzał z zaskoczenia, ale jak chciałem wyjść na solo to typek powiedział, żebyśmy poszli za blok ( byliśmy koło przystanku ) i na solo na miejscu nie chciał się zgodzić. Po "rozwiązaniu" spraw usłyszeliśmy odchodne wrócimy z kolegami za 10 minut Pozdrawiam cipke z kolegą z kosą, mam nadzieje, że jeszcze na siebie wpadniemy i będziesz bez akcesoriów
ktoś sie rozpruł to dostał kopa. wielkie mi co. w każdym mieście się napierdalają. no może u nas trochę bardziej...
Jak kolega mówi ,że te oto pojeby na filmie nie muszą koniecznie być kibicami. Zwykłe cwaniaczki 4 na 1 i jak mnie wzrok nie myli z użyciem broni białej. To jest zwykłe frajerstwo. Każdy co ma choćby trochę szacunku do człowieka nie kopałby leżącego. Przynajmniej ja tak uważam. A to idzie taki wrzody pod pachami wypierdolą i kozak wielki ;/
Studiuję w Krakowie i muszę przyznać, że Krakowiacy w większości to straszne pizdy. Niedawno własnie typki wyskoczyli do nas z nożem, dostałem strzał z zaskoczenia, ale jak chciałem wyjść na solo to typek powiedział, żebyśmy poszli za blok ( byliśmy koło przystanku ) i na solo na miejscu nie chciał się zgodzić. Po "rozwiązaniu" spraw usłyszeliśmy odchodne wrócimy z kolegami za 10 minut Pozdrawiam cipke z kolegą z kosą, mam nadzieje, że jeszcze na siebie wpadniemy i będziesz bez akcesoriów
Studiuję w Krakowie i muszę przyznać, że Krakowiacy w większości to straszne pizdy. Niedawno własnie typki wyskoczyli do nas z nożem, dostałem strzał z zaskoczenia, ale jak chciałem wyjść na solo to typek powiedział, żebyśmy poszli za blok ( byliśmy koło przystanku ) i na solo na miejscu nie chciał się zgodzić. Po "rozwiązaniu" spraw usłyszeliśmy odchodne wrócimy z kolegami za 10 minut Pozdrawiam cipke z kolegą z kosą, mam nadzieje, że jeszcze na siebie wpadniemy i będziesz bez akcesoriów