Wysłany:
2013-10-11, 2:51
, ID:
2573104
15
Zgłoś
Ile KURWA lat można roztrząsywać te same sprawy , komuna , kurwa , sb , kurwa , stalin , kurwa , Katyń , kurwa , oficerzy , kurwa , ruscy , źli , ruscy , złodzieje , ruscy , żydzi , niemcy , KURWA , TVN... Tak to są wydarzenia historyczne Polski , ważne. Trzeba je pamiętać , szanować... ale KURWA na Boga. HISTORYCZNE ! Nie można wkoło o tym pierdolić bo i tak przeszłości nie zmienicie. Lepiej zastanowić się nad przyszłością... i nie stawać , ani po stronie jednej , ani drugiej , tylko stworzyć trzecią. Mam nadzieje że inteligentniejsza część Sadoli rozumie o co Mi chodzi. A jeżeli tak bardzo Wam to przeszkadza ze wuj siostrzeńca wziął go do roboty (Wy też pewnie macie roboty dzieki Cioci , Wujkowi , Szwagrowi , koledze taty itp.)... To weźcie przypnijcie sobie do dupy bombe i to wszystko rozpierdolcie... bo takie rzucanie słów na wiatr Wam sie na nic nie zda... Zaraz będzie ból dupy ze "to przecież media" , 'oni ogłupiają społeczeństwo'... NIE KURWA społeczeństwo same jest GŁUPIE i patrzy co te kurwy pokazują... dają soba manipulować jak szmatami. A gdyby nie społeczeństwo to media nie miałyby racji bytu , bo to z ich portfela wyciągane są pieniądze (oglądalność , reklamy , te sprawy)... Więc wystarczyłoby nie właczać telewizora , radia , nie otwierać gazety...
(Chociaż , swoja droga... wtedy by te kurwy ocenzurowały internet.)
A z reszta , nie chce mi sie już pisac bo pewnie i tak mnie wszyscy debile opierdolą ze "bronie SB-ków" -kurwa , jak rzucanie grochem o ściane.