Te sprawy trzeba "roztrząsywać" do śmierci ostatniego komucha zasiadającego w publicznych instytucjach.(...)
@Ziaba
Mój dziadek nie był w SB, a mój ojciec nie kradł. Za porównanie mojej matki do kurwy, nawet przykładowe, zarobiłbyś w prawdziwym świecie w ryj
Najwyraźniej masz problemy z czytaniem. Bo ani nie napisałem ze twój dziadek był w SB , ani ze Twój ojciec kradł.. a tym bardziej ze twoja matka była kurwą.
Więc Mi nie gróź że sprałbyś mnie tak ze Moja matka by Mnie nie poznała. Tylko najpierw przeczytaj z 10 razy co napisałem...
A z resztą mam na myśli młodsze pokolenie , nie pamiętające tamtych czasów.
Więc że to napisz dosadniej... Uspokój się KURWA i się nie gorączkuj ,a tym bardziej Mi kurwa nie gróź.
Mój dziadek nie był w SB, a mój ojciec nie kradł. Za porównanie mojej matki do kurwy, nawet przykładowe, zarobiłbyś w prawdziwym świecie w ryj
"Stosujesz najzwyczajniej w świecie porównania godzące określonym personom, takie zachowanie świadczy o braku szacunku do innych"
Nigdzie nie twierdziłem, że nazwałeś mojego ojca złodziejem, a dziadka sb'kiem...
Mój dziadek nie był w SB, a mój ojciec nie kradł.
Mój dziadek nie był w SB, a mój ojciec nie kradł. Za porównanie mojej matki do kurwy,nawet przykładowe, zarobiłbyś w prawdziwym świecie w ryj
troche wychodzisz poza logike mojej wypowiedzi.Gdyby twoja matka była kurwą to może nie byłbyś taki głupi.
Gdyby twoja matka była kurwą to nie znaczy że ty musiałbyś być kurwa.