Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
liptonku nie jest mi obca i lubię ale gdzie tu jakaś nadświadomość? życie po życiu, wędrówka dusz i te inne o których tutaj wspomniano a które mają mieć bezpośredni związek z dalekimi lotami to nasze spekulacje i interpretacje tego co się z nami działo.
eh, dojdzie do tego że narkotyki staną się u mnie, obok religii i polityki, tematem o którym nie warto dyskutować bo i tak nic z tej dyskusji nie wyniknie
jestem przeciw, a nawet za ale lot: gość patrzył w oczy Boga i widział światło jako pasma fotonów Może i to nie zdrowe, ale myślę, że żyje się po to, żeby doświadczać, a nie wiem czy można doświadczyć coś bardziej odjechanego
Kurwa, ludzie. Jest 3 w nocy, nie ogarniam za dużo o tej porze ale ja pierdole, po zawartości i do tego tym złowieszczym jak chuj podkładzie ogarnia mnie psychoza
DMT jest za malo rozpowszechniony by spekulowac na temat jego szkodliwosci. To ze palony zle dziala na pluca niewiele o nim mowi. Wartym sprobowania srodkiem jest ibogaina i pieprz metystynowy - ale niestety jest ciezko dostepny na polskim rynku. Ja nie probowalbym dmt bo balbym sie bad tripa.
Jeszcze w tamte wakacje paliłem tą tryptaminkę. Zrobiłem ją sobie sam, mianowicie wyekstraktowałem ją z mozgi Mało tego było, ale efektów nie można opisać. Jeżeli ktoś chce sobie sam zrobić i zapalić to gorąco polecam.
W latach 1990 - 1995, psychiatra Rick Strassman prowadził badania nad DMT na University of New Mexico. 20% ochotników, którym podał iniekcyjnie wysokie dawki DMT doniosło, że miało zmysłowy kontakt z pozaziemskimi istotami...
A moim skromnym zdaniem ludzie, którzy nie mieli do czynienia z jakimiś używkami nie powinni się na ich temat wypowiadać w ogóle. Niezależnie od tego czy pozytywnie, czy negatywnie.
To tak jakby pierdolić o seksie będąc prawiczkiem/dziewicą.
Jeszcze w tamte wakacje paliłem tą tryptaminkę. Zrobiłem ją sobie sam, mianowicie wyekstraktowałem ją z mozgi Mało tego było, ale efektów nie można opisać. Jeżeli ktoś chce sobie sam zrobić i zapalić to gorąco polecam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Strona jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie