Dokładnie.
Brat w swojej 220 konnej A5 Cabrio chce montować, ale mówiłem mu, że trochę mało miejsca i lipa. To trochę jak gaz w mustangu. W tamtym roku dał za nią 100 koła, a w tym gaz montuje, bo pali jebana 15 litrów
Jestem ekspertem bo zajmuje sie montazem lpg. Najlepiej jak ktos sie wypowiada a nie ma pojecia ze lpg jest bezpieczniejsze od zbiornika z paliwem. Jesli wszystko jest zrobione zgodnie ze sztuka to nie ma.mozliwosci zeby gaz dostal sie do wnetrza auta. Nawet w razie nieszczelnosci przy zbiorniku caly gaz ucieka sobie pod auto bo po pierwsze jest ciezszy od powietrza a po drugie zbiornik jest zamkniety szczelnie od gory. Na yotube sa filmiki jak strzelaja ostra amunicja w pelny zbiornik i nic sie nie dzieje tylko gaz ucieka. Kraje 3 swiata to inna bajka tam caly czas sie cos odpierdala nielogicznego. Jezdzijcie dalej swoimi matizami i trujcie srdowisko bo was stac ja wole v8 w lpg i gaz w podloge biedaki
A5 220 KM czyli pewnie 2.0 TFSI, czyli wtrysk bezpośredni. Powodzenia w montażu instalacji.
Swoją drogą spalanie auta z tym silnikiem na poziomie 15 litrów świadczy, że coś jest popsute bo ten silnik w trasie schodzi do 6l, a w cyklu mieszanym max. 8-9 l.
S4-S5 3.0 TFSI 333 KM wychodzi w mieszanym 10-11 l, a bratu doładowane R4 chla 15???
Jeździłem służbowym passatem b8 właśnie 2.0 tsi w różnych warunkach i nigdy nie miałem dwucyfrowego wyniku spalania na kompie.
Już się zesrałeś ze szczęścia, czy masz obstrukcję umysłową? TY naprawdę sądzisz, że ktokolwiek wierzy w gazowy stan paliwa LPG w butli? No to jesteś większym debilem niż sądziłem. Napisałem o paliwie ciekłym takim jak benzyna czy ON przygłupie.
Przecież to właśnie ty jebany matole napisałeś żeby porównać statystki do paliw ciekłych właśnie, czyli benzyna i on a z takiego kontekstu jednoznacznie wynika, że nie wiedziałeś iż lpg to również paliwo ciekłe. Inaczej po co byś pisał o porównaniu do paliw ciekłych, skoro lpg też jest ciekłe? Echhh śmieciu, ludzki odpadzie byś się przyznał i więcej nie pogrążał
Jak wyżej i tak już wszyscy wiedzą że jesteś zjebem, więc..