Ale zamknij ryja malkontencie. Skąd kurwa wiesz, że nie miałby szans?
Ale zamknij ryja malkontencie. Skąd kurwa wiesz, że nie miałby szans? Najlepiej kurwa narzekać, że w Polsce jest chujowo, żadnych perspektyw, dno i trzy metry mułu. Wkurwia mnie takie negatywne pierdolenie. Jak się nie podoba, to wypierdalaj do Londynu, gdzie na każdym kroku czai się ciapak albo nigga.
Może i jestem patriota-idiota, ale kocham swój kraj i byle pajac nie będzie mi wmawiał, że to jest chujowe a tamto niemożliwe
@gozdek - ten gość nie jest jakiś max duży. Ma fajną, zdrową, proporcjonalną sylwetkę. To nie 120kg dzik z definicją rzędu 5% BF, żeby musiał jeść co do minuty, co do minuty walić swoją porcję epi i zapijać to shakiem białkowym. Takie coś da się zrobić pracując, ucząc się, trenując sztuki walki jednocześnie, więc nie pisz głupot. I też kiedyś wierzyłem w magię odżywek... To po kilku latach mija
A co do nawrotu choroby i spadku masy - połamałem na zawodach judo rękę, dość konkretnie. 4 miesiące całkowitego odpoczynku - straty były, ale to co latami naturalnie wypracowane wraca bardzo szybko.
Może i jestem patriota-idiota, ale kocham swój kraj i byle pajac nie będzie mi wmawiał, że to jest chujowe a tamto niemożliwe