Nie często widuję się coś takiego w tym smutnym jak pizda świecie gdzie każdy myśli tylko o sobie.
Los płata różne figle i nie ważne czy jesteś czarny, biały różowy czy cyganem... wróć! Jebać cyganów. Wracając do mojej myśli to zwyczajnie czasami mi szkoda bezdomnych bo nigdy nie wiem dlaczego ich los potoczył się tak a nie inaczej. Dobrze że jeszcze są ludzie którzy pomagają na tyle ile mogą.
Nie często widuję się coś takiego w tym smutnym jak pizda świecie gdzie każdy myśli tylko o sobie.
Mnie ostatnio rozjebało jak pod kościołem żebrało 2 typów, 24 lata około jeden z nich nie miał nogi drugi był ziomeczkiem co mu pomagał. To było jakoś o 20 na starówce w Warszawie przy kościele św. Anny. Kolo będąc dobrze ubranym, w pełni sprawnym umysłowo i fizycznie z wyjątkiem braku jednej ręki i jego w pełni sprawny ziomek żebrzą pod Kościołem. Myślałem ,że mnie chuj strzeli, Ci ludzie mogli w tydzień znaleźć pracę i zapierdalać jak normalni członkowie społeczeństwa, a te kurwy jeszcze narzekały, że im ludzie z kościoła jeszcze kasy nie dają. Sorry ale jest masa pracy w call center, kancelariach czy biurowcach w Warszawie. W call center jak się przypniesz możesz dostawać nawet 15 zł za godzinę, no ale lepiej być jebanym śmieciem nic nie robić i brać kasę od obcych narzekając, że tak mało dają.
braku jednej nogi*