Dokładnie. zwierzęta nie są nad ludzmi, tylko są im równe.
Nie kurwa, człowiek zawsze będzie wyżej od zwierzęcia. To ludzie rozwijają świat, budują cywilizacje. Widziałeś kiedyś zwierze nauki? No właśnie. Lubię zwierzęta, ale uważam, że zawsze ich życie będzie mniej warte od ludzkiego, bo tak mówi logika.
Nie kurwa, człowiek zawsze będzie wyżej od zwierzęcia. To ludzie rozwijają świat, budują cywilizacje. Widziałeś kiedyś zwierze nauki? No właśnie. Lubię zwierzęta, ale uważam, że zawsze ich życie będzie mniej warte od ludzkiego, bo tak mówi logika.
Dokładnie. zwierzęta nie są nad ludzmi, tylko są im równe.
Niech zgadnę jesteś jednym z tych co uważają że gdy psa potrąca ciężarówka i upierdala mu wszystkie 4 łapy należy go leczyć zamiast uśpić , nie zależnie czy będzie jeszcze chodził
Jak mi brak słów na te internetowe zbiórki na leczenie piesków i na takich ludzi co wpłacają na to pieniądze
Czy ty właśnie porównałeś (na równi )psa i człowieka jak tak to jesteś nienormalny jak większość psiarzy którzy są podludźmi stawiający zwierzęta nad ludźmi.
Ewidentnie nie jesteś w stanie ogarnąc całego zagadnienia wiec powtarzasz jakieś brednie wydumane przez katabasów czy innego rodzaju religianckich zjebów. A prawda jest taka że pies w przeciwienstwie do dajmy na to islamisty nie utnie mi łba tylko dlatego że nie wierze w jakieś zjebane kocopały i w odróznieniu od przecietnego cygana czy innego brazylijczyka nie bedzie chiał mnie okraść (albo wpierdolić za złe barwy na koszulce jak to ma w zwyczaju nasza rodzima patola) - ergo - trzeba być debilem żeby wyżej cenić życie jakiegoś oturbanionego zjeba czy innego brudasa (który zajbie albo sprzeda za miske ryżu) niż najlepszego przyjaciela który nigdy nie zdradzi.