@up all - ile Wam unia płaci za pisanie tych debilnych komentarzy? Polska jest krową dojną tego czerwonego systemu i wszystko jest finansowane z tego co my tam wpierdolimy, a nie z jakichs ich funduszy, w dodatku ciężkie pieniądze z tych "transakcji" trafiają na prywatne konta. a to, że ktoś Ci naklei jakąs naklejke w firmie? a co innego mają przykleić?
ja pierdole... XXIw., a taka ciemnota.
wszyscy którzy bronicie unii, jesteście ślepymi koniami, które żerują tylko na funduszach, których nie ma. prawda jest taka, że trzeba się odłączyć od tego złodziejskiego ścierwa, następnie poobniżać podatki tak aby dochód w budżecie był taki sam, bo ludzie będą więcej kupować. Polikwidować niepotrzebne gówno, które pochłania prawie 90% zarobionych pieniędzy, i zlikwidować zasiłek dla nierobów. Zlikwidować przymus płacenia na fundusz emerytalny. Zlikwidować wszystko co pochłania ciężkie miliardy bez zgody obywateli. Kto dzisiaj jako jedyny może tego dokonać? Niestety tylko Korwin.
Ale przez taką ciemnote jak Wy, w Polsce wciąż rządzi platforma.
POLECAM TO PRZECZYTAĆ WSZYSTKIM EUROENTUZJASTOM KTÓRZY TWIERDZĄ, ŻE BEZ UNII POLSKA BYŁABY DRUGĄ RUMUNIĄ ALBO W OGÓLE BY NIE ISTNIAŁA.
"Przez dziewięć lat przed wstąpieniem do Unii Europejskiej Polska rozwijała się szybciej niż w ciągu dziewięciu lat członkostwa w UE
Elity rządzące mówią o członkostwie Polski w Unii Europejskiej albo dobrze, albo wcale. Żadna poważna opozycja parlamentarna nie kwestionuje zasadności wejścia Polski do UE. Twarde liczby mówią jednak co innego.
Według danych Głównego Urzędu Statystycznego w latach 1995–2004 średnie wynagrodzenie w Polsce po uwzględnieniu inflacji (czyli realnie) wzrosło aż o 56 proc., podczas gdy w latach 2004–2013 zaledwie o 18 proc. Kiedy byliśmy poza Unią, polska gospodarka rozwijała się szybciej. W ciągu dziewięciu lat przed wstąpieniem do UE PKB Polski wzrósł o 46,2 proc., podczas gdy w ciągu dziewięciu lat członkostwa zwiększył się o 38,8 proc. Poza Unią także szybciej wzrastały eksport i import. W latach 1995–2004 wartość handlu zagranicznego po uwzględnieniu inflacji wzrosła o 130 proc. (eksportu o 112 proc.), a w latach 2004–2012 zaledwie o 58 proc. (eksportu o 63 proc.). Fałszywe jest więc twierdzenie euroentuzjastów, że dzięki akcesji do UE możemy więcej eksportować, skoro eksport wzrastał niemal dwa razy szybciej, gdy byliśmy poza Unią."
Ja sobie zapisuje kto tutaj chwali okupanta, jestem przerażony jak ich wielu.
Niech tylko RN albo KNP dojdzie do władzy to będziecie za to rozliczeni, to się niczym nie różni od kolaboracji z niemcami czy ruskimi w czasie wojny ZDRAJCY NARODU!!!
Wasz kres już bliski, jutro będzie nasze!
ja widzę wszędzie na mostach, na tunelach w mojej firmie na każdej maszynie jest naklejka współfinansowane (70%) przez Unię, więc nie pierdol dzieciaczku..
Ja sobie zapisuje kto tutaj chwali okupanta, jestem przerażony jak ich wielu.
Niech tylko RN albo KNP dojdzie do władzy to będziecie za to rozliczeni, to się niczym nie różni od kolaboracji z niemcami czy ruskimi w czasie wojny ZDRAJCY NARODU!!!
Wasz kres już bliski, jutro będzie nasze!
Ileż tu "lewicowych inteligentów", boże widzisz i nie grzmisz. Wypieprzajcie do Niemiec, Francji czy gdzie tam chcecie, a Polskę proszę uwolnić spod władzy tej idiotycznej Unii. Na zachodzie macie wszystko co tam chcecie, socjal - robić nie trzeba, dofinansowań nie potrzeba, bo przecież RFN do tej pory miliarda marek kontrybucji nam nie oddał za WWII, więc mają pieniądze, multi kulti w chuj - raj dla takich niedojebanych ludzi jak na przykład @Krul Żeszowa
obczajcie sobie kilka projektów typu wykluczenie cyfrowe czy inne 8.3. Zapewne niektórzy z Was klepią się przy kompie otrzymanym od gminy za darmo właśnie dzięki funduszom unijnym. Tak samo wyposażenie szkół w tablice interaktywnej (w większości podstawówek są). Z samych takich projektów miesięcznie wydaje się kilkadziesiąt mln zł miesięcznie. A tego typu działań jest kilkanaście jak nie kilkadzieąt.