Debil może zapierdalać nawet polonezem albo skodą, albo jebaną syrenką. Sobie kurwa zapamiętaj, że posiadany samochód nie definiuje człowieka.
Drogi Panie Kolego, każdy kierowca aktywnie uczestniczący w ruchu drogowym wie, że większość debili drogowych jeździ właśnie niemieckimi cudami techniki (takimi dojrzałymi). Jeśli ktoś na drodze zachowuje się agresywnie, w złości zajeżdża drogę, pokazuje "fakensa" i przeklina przez otwarte okno to na pewno nie jest kierowca Lanosa - przeważnie BMW, ewentualnie Audi. Nikt mi tego nie wmówi, że jest inaczej. Nikt normalny nie powie o "dynamice" w BMW E36 1.6i LPG, nikt normalny nie powie o "komforcie" i "precyzji prowadzenia" w wyjebanym, 22-letnim samochodzie, który przy gwałtowniejszym ruchu kierownicą ląduje w rowie.
Koniec.
Drogi Panie Kolego, każdy kierowca aktywnie uczestniczący w ruchu drogowym wie, że większość debili drogowych jeździ właśnie niemieckimi cudami techniki (takimi dojrzałymi). Jeśli ktoś na drodze zachowuje się agresywnie, w złości zajeżdża drogę, pokazuje "fakensa" i przeklina przez otwarte okno to na pewno nie jest kierowca Lanosa - przeważnie BMW, ewentualnie Audi. Nikt mi tego nie wmówi, że jest inaczej. Nikt normalny nie powie o "dynamice" w BMW E36 1.6i LPG, nikt normalny nie powie o "komforcie" i "precyzji prowadzenia" w wyjebanym, 22-letnim samochodzie, który przy gwałtowniejszym ruchu kierownicą ląduje w rowie.
Koniec.
potwierdzam, nie widziałem jeszcze normalnego użytkownika e30
to sobie kurwa wsiądź do 22 letniego audi 80 z kubełkowymi fotelami, elektrycznymi szybami szyberdachem, drewnianymi wstawkami, bez grama rdzy (ocynk), i bezawaryjnym silnikiem 1.9TDI 1z. Przejedź 100 km i przesiądź się w jakiegoś dajmy na to 10 letniego citroena, a zobaczysz kurwa różnice w komforcie, jebany, "znafco" motoryzacji, Nawet nie zdajesz sobie sprawy, ale fotele kubełkowe w audi 80 robiono ręcznie i to nie na zamówienie, lecz seryjnie. (sporo tych kubełkowych jest) a nie jakieś gówno ze szmaty, która się przeciera po 5 latach jazdy (mówię o przykładowym citroenie)
Ale i tak powiesz, debil w audi, bo nie stać cię na lepszą markę i masz zawiść.
Wy kurwa chyba ciągle wierzycie, że pieniądze to na drzewach rosną... No chyba, że na sadisticu to sami biznesmani, co mają 5k brutto... W co chciałbym ale nie uwierzę..