Sayagin666 napisał/a:
Nie boj sie przeciwnika ? Nie boj sie dostac ? Ja pierdole serio ? Skoncz ogladac american ninja i zacznij czytac ogladac jakies kroniki kryminalne czy cos... zajrzyj nawet na strone chocby sadistic.pl i zobacz jak bohaterowie dostaja nozami po zebrach...
Nie wiem jak regujesz na strach, ale strach może cię skutecznie obezwładnić i pozbawi cię kreatywnego myślenia. Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że trzeba się napierdalać zawsze... jak jest okazja żeby spierdolić i ma się pewność, że nie ma się szans, to się spierdala - prawo natury.
Strach jest z jednej strony dobry, a z drugiej nie. Jak jesteś przestraszony mniej odczuwasz ból, ale jednocześnie nie myślisz trzeźwo, a twój mózg ma w tym przypadku jeden cel - przeżyć.
Według mnie strach troszeczkę blokuje twoje możliwości w walce, bo w strachu nie zwracamy uwagi na szczegóły które mogą zaważyć o tym czy dostaniesz wpierdol czy może wygrasz, no ale najlepiej pojechać po moim wieku no bo dziewiętnastolatek to pewnie jakiś goguś co tylko siedzi przed kompem, nie ma kolegów, a życie widział w brazylijskiej telenoweli - mimo że chuja o mnie wiesz. Nara frajerze.
Ps
Sayagin666 masz tu kilka liter skopiuj sobie, bo masz małe braki ę, ą, ł, ż, ź, ć, ś, ń, ó.