Co?
Psy, Kroll, PsyII, Nic Śmiesznego, Trzy Kolory, Tato...
Rzeczywiście półka przy podłodze, nie ma co.
Pierwsze w Polsce prawdziwe radio polityczne. Słuchałem kiedyś przez jakieś 30 minut, trafiłem na wiadomości, jakby ocenzurowane, wiadomo w którą stronę.
Oczywiście nikt nie chce "zamykać" rozgłośni Rydzyka. Biedni słuchacze nie wiedzą/udają, że nie wiedzą dlaczego są problemy a jak nie wiadomo o co chodzi - to wiadomo o co chodzi...
Kod:Rozgłośnia o. Tadeusza Rydzyka ma status nadawcy społecznego, dzięki czemu nie płaci za koncesję, czyli oszczędza - bagatela - 7 mln zł rocznie! I dlatego nie może nadawać reklam.<br> <br> Ale Radio Maryja, jak wynika z raportu, łamie koncesję, bo reklamy na antenie są. Np. stale reklamuje się tam m.in.: "Nasz Dziennik" (wydaje go Spes sp. z o.o.), Telewizja Trwam (należy do fundacji Lux Veritatis o. Rydzyka i o. Jana Króla), Wyższa Szkoła Kultury Społecznej i Medialnej (prywatna płatna uczelnia o. Rydzyka), a także tygodnik "Niedziela" i odbiorniki satelitarne sprzedawane przez Lux Veritatis. Reklamy pojawiają się na antenie niepoprzedzone informacją, że to reklama. Dlatego w raporcie KRRiT mowa o reklamach "ukrytych".
źródło: wyborcza.pl/1,76842,8497026,Radio_Maryja_i_reklama.html
Cezary Pazura - autorytet moralny i ideał godny naśladowania. Prawdziwy wzór dla młodych. Chuj, że to żałosny podupadły aktorzyna z niższej średniej półki.
Pierdoli bez sensu, Radio Maryja jest potrzebne bo 40 lat temu prześladowano katolików. Dlatego powinno się zostawić jebanego złodzieja Rydzyka i jego plujące na wszystko co nie polskie i katolickie media.
Dlatego, że każdy powinien mieć po równo to Rydzyk ma mieć więcej. Debil i tyle. Jakiś sens w tym co mówi mogą odnaleźć tylko 21letni patrYjoci-katolicy których inwazję przechodzi ten portal. Pierdolona moda.
A teraz prawdziwie wolny człowieku włóż ryj w tvn, wyborczą, pójdź do państwowej uczelni, płać podatki, przestrzegaj nieakceptowanego przez Ciebie prawa i krzycz "JESTEM WOLNY, BO NIE SŁUCHAM RYDZYKA"
wiara w Boga nie musi kończyć się na chodzeniu do kościoła, jeśli ktoś nie chce chodzić do kościoła bo nie podoba mu się jego podejście to nie wincie tej osoby, tylko kościół..
Zejdź na ziemię, podajesz informacje z GW, jako rzetelne? Przecież to śmieszne i naiwne.
Ojciec Rydzyk to człowiek, delikatnie mówiąc, nie z mojej bajki Tylko, że za to, że oderwał się od agenturalnego nurtu medialnego, chce się go zgnoić.