Ale ja nie proszę o 100! Proszę tylko o kilka!
Pierdolę twoje nazwiska.
Daj mi źródła i cytaty.
Brawo. Musiałem prosić tylko 5 razy
Tylko w warszawskiej "13" było ponad 400 żydowskich etatowych konfidentów działających po aryjskiej stronie, wyłapujący tysiące Żydów i nas pomagających Żydom, Polaków. W Polsce było 38 gett i w każdym funkcjonowała taki etatowy, żydowski odział donosicieli i prowokatorów, to oddaje skalę żydowskie kolaboracji z nazistami a wspomniałem tylko o etatowych kolaborantach, więc uzupełnij swoją wiedzę filosemicki tępaku albo kłamliwy Żydzie, jak wolisz..
"Jezus maryja... Jakim cudem z najinteligentniejszego gatunku zwierząt zrodził się taki kretyn, jakim jesteś ty ?
Powiedz mi, na czym opierasz swoje analizy historyczne i polityczne? Czy nie pomyślałeś, że nie warto w ogóle mówić, skoro nie masz bezpośrednich danych do wydania sądu? Kretynie."
Podaje źródło, specjalnie z "neutralnego" portalu, co by nie było posadzeń o nierzetelność.
wiadomosci.onet.pl/swiat/przyjacielski-interes-najwieksza-tajemnica-iz...
Niemcy, fundując izraelski program nuklearny, płaciły za ludobójstwo II wojny światowej. Szimon Peres, współpracownik Ben-Guriona a potem premier i prezydent Izraela, miał to zapewne na myśli, gdy stwierdził: „Niemcy w pewnym sensie dokonały zadośćuczynienia Izraelowi, chroniąc go przed niebezpieczeństwami przyszłości”. W roku 2008 kanclerz Angela Merkel zapewniała w Knesecie, że bezpieczeństwo Izraela jest częścią niemieckiej racji stanu.
A wiec tepa dzido radze poszerzyć troche wiedze. Potwierzdasz tylko ze lewusy to kretyni, a jeżeli do tego baba to do kwadratu. Zero wiedzy historycznej! Łeb wypachny sianem!,
"Poligon się marnuje. Chłopak ma wielki talent i nieskończoną wyobraźnie.
Tworzy takie historie spiskowo-szpiegowskie, że Ian Fleming mógłby mu ssać pałę."
Żródło podałem nieuku, sa to ustalenia niemieckie nie polskich prawaków. Jak na razie to tylko ujadasz bez podawania żadnych konkretów.
"Ty jesteś największym kretynem, jakiego zdarzyło mi się czytać. Czy ty masz pojęcie, imbecylu, co się działo w 68' w Niemczech? Czy ty nie rozumiesz, że w RFNie rozliczali swoich rodziców z nazistowskiej przeszłości o wiele skrupulatniej niż Polacy komuchów?"
Kolejne wybroczyny tępej dzidy. tak rozliczano że wielu SS-manów zajmowało stanowiska na swiczniku, byli burmistrzami, rzednikami, lub wiedli spokojne życie za zrabowane po całej europie dzieła sztuki. Oczytałas się dziecino bzdetów i znów pierdy intelektualne puszczasz.
Heinz Reinefarth został w 1951 roku burmistrzem na wyspie Sylt. Claus Barbie pracował dla wywiadu przypadków jest multum.
Czy ty, przy całej swojej miałkości intelektualnej, wciąż nie rozumiesz, że powojenne pokolenie Niemców wychowane na filmach z wyzwolenia Auschwitz, próbowało za wszelką cenę 'spłacić winy'?
Oj spłacali, spłacali tylko skad tyle organizacji neonazistowskich w Niemczech. Po wojnie powstały zrzeszenia byłych nazistów. Później do głosu doszło nowe pokolenie. W ostatnim roku było 466 incydentów z neonazistami. Musisz się trochę douczyc tepa dzido.
"Czy ty wreszcie nie rozumiesz, królu debili, że z podobnego powodu podczas stanu wojennego RFN udzielało wiz uchodźczych wszystkim Polakom, którzy się o nie starali (nie było nawet jednej odmowy, bezmózgu)."
Brak związku z tematem, ale chuj, dla tepej dzidy to nie problem.
"(jeszcze bardziej odrażający jest komentarz tego imbecyla na temat wieszania i karania psów jak dzieci na filmiku. Zaproponował jeszcze, by żydowskie dzieci tak traktować... No kurwa mać, mam nadzieję, że dojebie cię policja, Poligonie, i zamknie w najpiękniejszym domu bez klamek, byś nie wyrządzał swoim prymitywizmem uszczerbku na psychice zdrowych ludzi)"
A gdzie tepa dzido pisałem o żydowskich dzeciach, coś ci się uroiło! Może tak sie podnieciałs że psiocha ci padła na mózg z tego zacietrzewienia . I nie rozumiem po co sie tu szwendasz jak to portal o czarnym humorze.
To... piękne.
Przednio się ubawiłem.
Brawo
Chociaż po tym kabotynie spłynie to jak woda z kaczki.
"Jak można cię inaczej nazwać, jak nie tylko sadystą? Teraz będziesz kurwa dumny, bo dostosowujesz się tematycznie do nazwy strony . Jebany dzieciak. "
Czego tu szukasz, filmików z bawiącymi sie kotkami, ludzi którzy sie wzruszali nad filmikiem jak komus obcinają na zywca ręce, albo wyjadaja serce zywej jeszcze ofiarze? Zabawne płaczliwe pizdy!
Józef Hammer-Baczewski
Hammer już podczas I wojny światowej był agentem niemieckim[2]. W okresie II wojny światowej początkowo prowadził próby rozpracowania Komendy Głównej ZWZ, mocno interesował się osobą gen. Stefana Roweckiego Grota[1]. Najbardziej znany jest z późniejszej działalności. Hammer zorganizował z inspiracji Gestapo i Abwehry komórkę Nadwywiadu, która według jej legendy miała powstać jako ściśle zakonspirowana i powołana do kontroli nad polskim podziemiem. Hammer posługiwał się sfałszowanym pełnomocnictwem wystawionym rzekomo przez Władysława Sikorskiego[2] i stopniem pułkownika[1]. W 1942 roku Hammer skupił się na infiltracji komórek wywiadowczych AK odpowiedzialnych za kontakt z więźniami Pawiaka. Efektem jego działań było poznanie przez Niemców kanałów komunikacji oraz pracowników więzienia związanych z konspiracją. Jego działalność skutkowała serią aresztowań wśród tych osób wiosną 1942 roku[2].
Rozpracowany, skazany przez sąd podziemny na śmierć. Wykonanie wyroku powierzono zespołowi ppor. Leszka Kowalewskiego („Tomaszowi”, „Twardemu”)[3]. Wyrok wykonano 1 sierpnia 1942 roku na ul. Tamka[1][3]. Hammera postrzelono, zmarł po przewiezieniu do szpitala. Jego następcą w Nadwywiadzie został Edward Zajączkowski[2], którego stracono wyrokiem sądu podziemnego już 13 września[3]. AK przewerbowała większość nieświadomych pracy na rzecz okupanta polskich członków organizacji[2].