nie ma wydźwięku ironicznego. Wcześniej gość wpadł na sb i pierniczył coś o rasie panów itp. smuty,zainteresowała mnie co wie na ten temat i jakie ma argumenty co do swojej ideologii na co przeczytałem że jestem plebsem i lewakiem. Dla mnie może być wyznawcą latającego potwora spaghetti.Tylko chciałbym wiedzieć czy gość wie o czym mówi czy pierdoli aby pierdolić a tu widać przykład typowego pozera który boi się konfrontacji i nie posiada żadnych argumentów. Wstyd dla wszystkich nazi tego świat bo gość nie potrafi się obronić.
hmm... to może zacznę tak: gdybyś się uczył gamoniu historii ale nie tej o której nauczyciele w podstawówkach chrzanią min. Mieszko I , Dobrava chrzty śluby koronacje tego czy innego lub inne pierdoły to byś wiedział że Hitler o Polsce nie powiedział złego słowa do marca 1939. Mało tego mieliśmy być z Niemcami w unii w której mieliśmy osłaniać tyły Niemców przed inwazją ruskich a sam Hitler miał zaatakować zachód Europy. Zresztą był tutaj na sadisticu filmik w którym szanowany profesor historii mówi szerzej na ten temat. Fakt faktem nie bronię go bo zrobił rzeź w całej Europie nawet w Afryce ale pomyśl że gdyby według ciebie ten sk....n zrobił tak jak zamierzał teraz mieszkałbyś pewnie w ,,Reichu,, pracował np. w fabryce Audi i składał sobie S8 za np.3000 euro na miesiąc a nie robił jak beduin za marne peso wyprówając flaki żeby wegetować a nie żyć godnie. Lub jeśli jesteś bez pracy wysyłać setki CV na które i tak pewnie nie ma odezwy,lub jeśli jesteś młody prosić mamusie o kieszonkowe. Ale historia potoczyła się inaczej i mamy teraz Polską Irlandię a za 10 lat będzie Korea. btw. każdy ma swoje zdanie. Pozdrawiam
Czyli dalej nic nie potrafisz powiedzieć konstruktywnego poza obelgami i inwektywami. Szkoda, zaprzestań rzucania frazesów jeśli nawet nie potrafisz ich argumentować.
Heil Mein Fiihrer. Takiego człowieka brakuje nam który by zjednoczył naród,zbudował gospodarkę, i wzniósł naród na szczyty.Polacy mówią że Hitler był zły,ale popatrzcie na dzisiejsze czasy, polacy za granicą pracują jak podludzie, za najmniejsze stawki jak bydło nawet kolorowi mają lepiej, żydzi w urzędach,sądach i sejmie o to macie wolność i demokracje,wyśmiewają nasza kulturę,żydzi chcą zmieszać kultury żeby nikt nie miał siły się im przeciwstawić! Tylko czystość rasowa narodu może sprawić że ludzie zaczną traktować się jak bracia oraz sprawiedliwie i dobrze budować swoje państwo.
Popieram. Targają nami emocje (jak widać w komentach), ale trzeba przyznać że naprawdę miał gość umiejętności. Nie iść na moskwę pochopnie i wziąć nas ze sobą (bo szkopy jak szkopy ale ruskich nie cierpię), i kto wie jakby europa wyglądała? W najgorszym wypadku amerykanie zrzucali by atomówki na europę, to by dopiero było. Ale gdybać sobie można, za jego rządów były straszne rzeczy...