Hauer88 napisał/a:
Żal mi dupy nie ściska, pracuje w jednej z większych firm chemicznych w Polsce - i na aktualne potrzeby mi wystarcza - choć kupno mieszkania bez lichwiarskiego kredytu jest niemożliwe - a jak wiadomo każdy obywatel powinien mieć zagwarantowany dach nad głową. Postawienie szałasu jest nielegalne
Druga kwestia nie jestem antysemitą i ogólnie rzecz biorąc używanie tego określenia świadczy o umysłowym ograniczeniu. Krytykujesz żyda jesteś antysemitą, nazistą, faszystą i ogólnie mordercą który popiera mordy na żydach. Otóż nie. Nie mam nic przeciwko żydom - jestem tylko i wyłącznie przeciwnikiem międzynarodowego żydowskiego syjonizmu a nie każdy żyd to popiera. Przykładem pierwszym z brzegu może być Norman Finkelstein:
Sprawa trzecia, o poparcie jakiej tezy dokładnie Ci się rozchodzi? Tej że po wojnie osoby narodowości żydowskiej mordowały Polaków w Katyniu, etc.
Czy o to że osoby narodowości żydowskiej zajmowały prominentne stanowiska w powojennej Polsce - zarazem mordując ostatki sprzeciwiającej się inteligencji oraz tzw: żołnierzy wyklętych.
Czy też o to że w rękach rodzin żydowskich jest 98% światowego kapitału?
Tobie bym zamiast piwa dał sześciopak, za ten komentarz i filmik
Oto dlaczego nie jestem antysemitą mimo wszystko, bo widac, że jest masa żydów, którzy patrzą na całą sprawę dużo bardziej sensownie niż wszyscy inni. Są dobrzy i źli żydzi. Nie wiem jak się nazywa pogląd, w którym nienawidzisz tych złych żydów, ale takim czymś mogę się nazwac. Uważam też że Izrael jest chorym państwem, że skłóca tam wszystkich i się ze wszystkimi napierdziala, mimo wszystko dobrze widziec ludzi, którzy potrafią tak umiejętnie i logicznie bronic prawdy. Masę wywiadów z tym Normanem Finkelsteinem i muszę przyznac że facet na prawdę genialny. Tylko głos ma pedalski jak na mój gust