Mam nadzieję że ryży skurwysynek skręcił sobie kark i będzie zdychał przez tydzień w męczarniach pod aparaturą.
Mam nadzieję że ryży skurwysynek skręcił sobie kark i będzie zdychał przez tydzień w męczarniach pod aparaturą.
Chciałbym poznać takiego człowieka w realu, takiego sadystycznego skurwiela co wali konia na oddziale onkologii dziecięcej, skurwysyna nad skurwysynami, czyste zło wcielone. Nie wiem wypić browara, pogadać jaka trauma z dzieciństwa wyczyściła z uczuć, ale w realu pewnie to tylko frustrat w rurkach jesteś co pisze durne komentarze jak to życzy dziecku śmierci w męczarniach po czym pakuje plecak do szkoły...
Nie poznasz przyjacielu, ludzie jak wyżej, czy np poligon to zwykle zera, siedzą zamknieci w swojej piwnicy i tworzą niewiarygodne historię na sadolu, a jak przyjdzie co do czego jak właśnie poligon nie pojawiają się w umówionym miejscu spotkania
Podłapałeś jaka fala oburzenia nadchodzi gdy ktoś cieszy się z tragedii dziecka i liczysz na to że podkurwisz ludzi czy też tatusiów jak to mówicie? I jest wiele więcej takich ludzi, nie jesteście w niczym unikatowi. Na początku to przechodziło, teraz wygląda jak żałosna próba uzyskania atencji lub wywołania gówno burzy
Jebane ameby, co raz więcej osób na tym portalu które zaniżają poziom, banda debili nie wnosząca nic pożytecznego. Zapewne w społeczeństwie tez nie ma z was żadnego pożytku.... a tfu wam w ryj