@Biały_Mis, stawiam Ci piwo, zebyś sobie swój łepek ochłodził, i przestał napinać po necie na ludzi. Jako że gimnazjum skończyłem 8 lat temu (hm, wtedy było tam względnie normalnie, teraz bym już tam się bał wejść, ale mniejsza o to) nie trafiają do mnie takie "argumenty".
Fakt faktem, że zbyt wiele osób znalazło sobie nowego chłopca do bicia. Otwieram wp.pl, info sportowe a tam w komentarzach "postawcie tam tuska to by przegrał"; otwieram wykop, co drugi komentarz do linka o chuj wie czym - tusk to i tamto; otwieram sadola - i znów pierdolenie, czy to w temacie o grze ze snajperami, czy przy filmiku gdzie się ktoś wypierdala, a niedługo nawet na hardzie przy temacie z jakimś stupiętrowym bukkake na ryj japonki czy innej dewiacji ktoś w komentarzu przypasuje to do Tuska.
Jeżeli by mi nawet jakiś polityk ładował bolca w dupsko, nie było by to powodem by cokolwiek zobaczone na necie sprowadzić do tego co mnie boli.
Nazywaj mnie popierdolonym gimbusem, jebie mnie to - ale przynajmniej nie wpierdalam polityki tam gdzie jej nie ma. Tak narzekasz na tego Tuska, ale jak widać strasznie Ci jeszcze o nim mało :]
ps. Matkę mam pod miastem, na osiedlu świętego spokoju, na ceny ziemi nie narzeka. Gówno wiesz o tym, jak żyję, więc nie baw się w jasnowidza