rusofil napisał/a:
O ja jebię, ale ciemnoty, polaczkowatości i gimbusiarni w komentarzach.
Tu bym przypierdolił warnem.
No i widzisz, tylko potwierdziłaś moje zdanie o takich idiotach jak Ty, czy reszty brudasów. Nawiasem mówiąc sam słucham ostrzejszego rocka ( nie mylić mi tego z tym darciem mordy przez długowłose małpy w zapoconych podkoszulkach, z piosenek których nie da się czasami zrozumieć słów).
Nie hejtuję muzyki, hejtuję stereotypowe zachowanie osób, które poszczególnej muzyki słuchają.
No ale w Twoim przypadku się to sprawdza w 100%. Zakompleksiona 22-latka, która wyzywa wszystkich słuchaczy,który OŚMIELĄ SIĘ nie ubóstwiać tych pierdolonych grubych świń drących mordy na scenie. Kto Cie uprawnił do uznawania, który rodzaj muzyki jest tym JEDYNYM KTÓREGO MOŻNA SŁUCHAĆ?
rusofil napisał/a:
No ale czego oczekiwać po słuchaczach takiej "muzyki" jak rap, techno, pop i inne komercyjne gówno...
Chuj Cie kurwa obchodzi, czego słuchają inni. Co osiągnęłaś, by uważać się za lepszą od nich, co? Gdzie masz kurwa badania, że ludzie słuchający metalu są bardziej inteligentni? Na pewno są o wiele bardziej ograniczeni.
Nie mam nic do tego Waszego pogo, skaczcie Wy sobie nawet i po głowie, zadeptajcie się nawzajem, tym lepiej.
Ale nie próbujcie mi wmówić, który gatunek muzyki jest lepszy, bo mnie kurwica bierze.