Wkurwiają mnie takie teksty... idź na budowę i zapierdalaj cały dzień, zobaczymy ile wytrzymasz.
@up
pewnie skończyli tylko podstawówke i teraz zarabiają marne 1,5tys. za budowanie dla nas osiedli Ja nie chwaląc się skończyłem anglistyke na renomowanym uniwersytecie i zarabiam od 7 do 9 tys miesięcznie jako tłumacz Ja to sie moge dopiero opierdalać hehe
heheh ładna cipa z ciebie ja praktycznie od 20 roku życia handluję bronią w krajach 3 świata, za parę gównianych kałaszy dostaje tak z 1-3 miliony dolarów (przywódcy płacą w diamentach). Na ciepieniu innych dorobiłem się kokosów teraz już tego nie robię i sprzedaję truskawki prz drodze i zarabiam średnio od 20 000 do 50 000zł. Do tego należę do Iluminatów i jak plan Nowego Porządku Świata wejdzie w życie tacy wielcy Inteligenci jak ty będą dupą w murzyńskich burdelach zarabiać.
]Wkurwiają mnie takie teksty... idź na budowę i zapierdalaj cały dzień, zobaczymy ile wytrzymasz.
heheh ładna cipa z ciebie ja praktycznie od 20 roku życia handluję bronią w krajach 3 świata, za parę gównianych kałaszy dostaje tak z 1-3 miliony dolarów (przywódcy płacą w diamentach). Na ciepieniu innych dorobiłem się kokosów teraz już tego nie robię i sprzedaję truskawki prz drodze i zarabiam średnio od 20 000 do 50 000zł. Do tego należę do Iluminatów i jak plan Nowego Porządku Świata wejdzie w życie tacy wielcy Inteligenci jak ty będą dupą w murzyńskich burdelach zarabiać.
Ja mam ogarnięte technikum ekonomiczne i też zapierdalam na budowlance,także komenty typu "po podstawówce ma się taką prace" raczej nie zdają egzaminu.Pozdro.