Film powinien być materiałem szkoleniowym dla naszej policji...
oczywiście, przecież jestem kierowcą TIRa(cysterny) a ponadto prywatnie użytkuję BMW. Także nawet posiadanie przeze mnie wyższego wykształcenia jest sprzeczne z tym kim w życiu jestemDebil jesteś i tyle.
Kręci cię siła, bo pewnie lubisz się bać i szanujesz tych, których się boisz. Daj policji pełną władzę nad obywatelami, i poczekaj aż przydarzy się sytuacja, w której.
polska policja powinna tak napie**alać naziolskie bydło, pardon -"patriotów" i "narodowców".
Wracając do tematu to prostu podejdź do takiegoż bydła i zacznij rozmawiać to będzie darło pizdę, że jest łamane prawo i konstytucja. I inaczej niż napierdalając to nie wytłumaczysz, że jest mędą i jego niedojebanie umysłowe jest sprzeczne z ogółem oraz kryteriami jakie społeczeństwo akceptuje.
Film powinien być materiałem szkoleniowym dla naszej policji... A szkolenie przeprowadzane i powtarzane przed każdym świętem narodowym ważnym dla Polaków. Tak by każdy stróż prawa wiedział jak postępować z podgatunkiem ludzi (kod, obywatele rp, feminazistki, lgbtrtvagd itp), próbujących narzucić nam ich zjebane idee oraz zakłócających, blokujących przebieg legalnych marszów. Dziś w dniu odzyskania niepodległości zamiast wynosić "obywateli rp" można było chociaż napierdalać pałą do tej pory aż towarzystwo się rozejdzie a tych najbardziej debilnych napierdalać do utraty świadomości i dopiero wynosić