nie godny uwagi, nie godny nawet odtworzenia. Nie nabijac temu pedalowi wyswietlen
Byś sam coś dodał zamiast pierdolić. 0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni chuja nie widzę).
A za Urbana zawsze piwko, ze względu na to, że ciekawie opowiada o miejscach poza naszą kochaną ojczyzną. Dla mnie fajny sposób na zaplanowanie podróży jak hajs się zgodzi.
To ja go poprę, bo mam ich trochę więcej. Nauczcie się wreszcie do czego ten dział służy. Podpowiedź: historia i dokument, nie historia lub reklama jakiegoś żydtubera. Oby kiedyś się wycofali z płacenia takim i tym samym produkowania masy bezużytecznych społecznie pajaców bez żadnego doświadczenia zawodowego.0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni chuja nie widzę).
Byś sam coś dodał zamiast pierdolić. 0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni chuja nie widzę).