ale wy wszyscy pierdzielicie , otyłość jest chorobą , nie macie zielonego pojęcia jak ciężko jest z tym walczyć , ciekawe jak wy byście zrzucali wagę ważąc 200kg i mając żołądek trzykrotnie większy od tego co macie teraz , problemy z wagą mają kilka przyczyn , genetyczną - jest co najmniej kilka chorób genetycznych które skutkują otyłością, biologiczna - chociażby niedoczynność tarczycy ( ja mam niedoczynność tarczyc - na szczęście tylko 4 kg ponad normę), otyłości sprzyja również depresja - masz depresje to łatwiej nabić wagę, no i na tą chorobę można również zacząć chorować od różnego rodzaju leków , dziewczyny nich się wypowiedzą jak łatwo przytyć od durnych tabletek antykoncepcyjnych. zamiast trolowac " jak on może tyle żreć , czy on siebie nie widzi" to się kur** cieszcie że macie zdrowe organizmy i podziwiajcie tego faceta za odwagę , bo ma większe jaja od was - i w tym miejscu pragnę powiedzieć - pełen szacun dla kolesia za odwagę
w tym miejscu pragnę powiedzieć - pełen szacun dla kolesia za odwagę
żałosne jak można się doprowadzić do takiego stanu?! czy on nigdy nie marzył o tym co każdy zdrowy facet czyli o seksie z tabunami kobiet!? pewnie mamusia mu nie pozwalała myśleć o takich "brzydkich" rzeczach! hahaha
Z takich należy się śmiać w końcu oni to sobie zrobili świadomie! Nawet oni sami nie wierzą, że "nie zauważyli kiedy to sie stało"!
Chyba cię kurwa do reszty pojebało...jaką odwagę, że nie bał się wpierdolić 20 pączków na raz?
Przez chorobę to można narzucić 10, 20 kg ale nie kurwa 200. Koleś nie przytył w tydzień i raczej nie mieszka w szałasie na obrzeżach Syberii i nagle jest zaskoczony, że ludzie tak nie wyglądają. W dupie mam wymówki typu bo ja mam cukrzycę, depresje, niedoczynność tarczycy idt. to się kurwa lecz albo zdychaj. Spaślaki są obciążeniem dla społeczeństwa. Nie dość, że pracują 2 razy wolniej i mniej wydajnie od normalnej osoby to jeszcze obciążają ochronę zdrowia swoimi chorobami wynikającymi ze spasionego brzucha. Tolerancja? W imię czego?
od 10 -20kg sie zaczyna , potem żołądek rośnie i zaczynasz jeść coraz więcej tylko dlatego że "musisz" , by nie byc niedozywionym ... ponad 60% takich osob jest niedożywiona chociaż ciężko w to uwierzyć a ponieważ więcej wpierdziela żarcia to coraz szybciej tyje ... rozwiązanie niby proste , zmniejszenie żołądka ale niestety ryzyko jest tak duże że mało kto się decyduje, pozaty skąd wiesz że się nie leczy? pozatym to spasiony brzuch jest efektem choroby. najczęściej genetyka , albo spoko rozumiem cię , każdy z nas wybiera sobie geny sam
a czemu uważam to za odwagę? bo wiekszośc społeczeństwa wyśmiewa sie z niego prosto w twarz nie zwarzając na to co się dzieje w jego psychice , mimo tego koleś olał was zimnym moczem i zrobił filmik pokazując się na nim , nawet potrafi z tego żartowac , a naprawde niewiele osob takich jak on potrafi jeszcze żartowac