A Żołnierze Wyklęci to co? Mało to Białorusinów, Ukraińców i Żydów wymordowali? Wy pierdolone zakłamane skurwysyny? ŻW to ta sama liga co banderowcy. Macie pretensje, że Ukraińcy oddają im cześć, tymczasem większość z Was utożsamia się z mordercami ZW. No i co z tego, że walczyli z komunizmem, jak mordowali cywili.
Czy ja kuhwo bronię Ukraińców? Opisałem hipokryzję drugiej strony. Nie, nie czytam w myślach, ale jak tutaj ostatnio przewinęło się kilka wątków o ŻW, to większa część waliła z podniecenia konia. Nasi próbują wyegzekwować czegoś od nich, sami mając nasrane pod nogami, właśnie tym, że bronią dobrego imienia swoich "bohaterów". Cała ta sytuacja jest pojebana i nie pochwalam dumy nazionalistów ukraińskich z UPA. Po chuj szczekasz, skoro nie kierowałem tego do Ciebie i osób Tobie podobnych?
Nazywasz mnie pseudo-historykiem? Ja Cię nazwę człowiekiem o słabych procesach myślowych.
. Nie możemy zapominać o naszej historii, w której zgineło tylu Polaków a potem solidaryzować się z ukraińcami którzy nawet do tej zbrodni się nie przyznają.
Z tym UPA jest tak samo jak z SS. Tylko tępe gimbusiarstwo próbuje wojować z przeszłością po której pozostał już tylko smród który wystarczy rozwiać, lecz debile wolą je wąchać i się wkurwiać, że śmierdzi. Nie można zapominać o przeszłości kraju ale nie można też mierzyć ludzi tą samą miarą jak w czasach wojny.
A Żołnierze Wyklęci to co? Mało to Białorusinów, Ukraińców i Żydów wymordowali? Wy pie**olone zakłamane sk***ysyny? ŻW to ta sama liga co banderowcy
jakoś nie przypominam sobie by to ukraincy zajęli nam wschodnie kresy 17 września i jakoś nie przypominam sobie ze to ukraincy zgotowali nam 50 lat biedy i socjalistycznego zadupia...