cys23 napisał/a:
Cwaniaki z telewizji...
Czemu nikt nie weźmie jakiegoś AllahAkbara do takiego show?
Czemu nikt nie zadaje niewygodnych pytań muzułmanom?
Zrobili nagonke na chrześcijan, potem się dziwić, że szmatogłowe kozoje*y rozprzestrzeniają się jak zaraza...przez tą propagandę ludzię wolą w nic nie wierzyć, niż wierzyć w Boga, co ułatwia wstęp innych religi do państw...
Także dalej śmiejcie się i dzielcie moi drodzy...
Jakbyś oglądnął ten film to byś wiedział, że kozojebcom dzień wcześniej robili taka samą debatę. Poza tym Ty nazywając ich kozojebcami, równie dobrze siebie i innych chrześcijan powinieneś nazywać matkojebcami, bo jakby nie patrzeć, wszyscy wywodzicie się od rodziny, w której synowie bzykali matkę dla potomstwa (Ewa ze swoimi synami).
Srasz na kozojebców, a prawdopodobnie żadnego nie widziałeś. Za to Polacy w UK, którzy przyjechali jak rumuny do nas są okej.
Ale pomijając wszystko. Co za hipokryzja wkurwiać się na ciapatych, że się modlą na ulicach, podczas gdy katolicy robią dokładnie to samo (pielgrzymki chociażby) mnie jako ateistę wkurwiają obie te rzeczy. Ale ktoś kto wierzy w bajki i próbuje udowodnić innym, że to prawda, chyba nie powinien się wkurwiać na tych co robią dokładnie to samo.
Oczywiście, że jestem przeciwko islamizacji europy (chociaż tu na sadolu nadużywa się tego stwierdzenia) jak również jestem przeciwko chrystianizacji europy (tyle, że z tym urodziłem się za późno bo to już nastąpiło).
Zaraz się posypie, że mnie ruchają kozjebcy więc napiszę jeszcze raz: kozojebcy i matkojebcy(katole) won!