Przynajmniej tv trwam podaje obiektywne informacje
TRWAM obiektywna ? Śmiechu warte. Wiadomo, że zmanipulowane katole z PiS'u uznają TRWAM za obiektywną, bo podaje wiadomości w krzywym świetle (tak jakbyście chcieli je widzieć) TRWAM to taka sama (albo gorsza) propaganda od TVN'u. Sadole widzę cały dzień oglądają TRWAM i tak wam to beret zlasowało, że przyjmujecie ich każde słowo bezkrytycznie.
Myślałem, że na sadolu są ludzie z krzywym poczuciem humoru, bez skrupułów... Prawda jest taka, że 90% ludzi tutaj to katolicy głosujący na pis albo kurwina. Jak tylko ktoś coś złego napisze na kościół albo pis to 99% komentarzy to wjazdy na taką osobę. SLD można wyśmiewać bez konsekwencji. Każdy na wzajem sobie liże dupę wrzucając na każdego kto nie chodzi do kościoła i nie głosuje na jarka. Nawet nie macie odwagi się przyznać, że wierzycie w religię wg której synowie bzykali matkę na współe z ojcem zawsze są tylko komentarze pod antyklerykalnymi obrazkami "nie jestem katolikiem ale wkurza mnie ta nagonka na kościół" kurwa a na żydów nagonka nikogo nie wkurza? Nie, bo jesteście hipokrytami... Tacy kurwa zbuntowani i polscy jesteście, że każdy kto ma inne poglądy niż wy, jest ciapatym albo niepolakiem. Ludzie bez pespektyw którzy nienawidzą komuny, a mają pretensję, że rząd im nie daje pracy i to za 5koła miesięcznie, najlepiej takiej, żeby nie musieć nic robić. Weźcie się kurwa za swoje życie.
Jebać propagandowskie TRWAM i TVN.
Tak jak dzisiaj: "Marszałek województwa podkarpackiego [nie pamiętam nazwiska] został odwołany (...) Kandydatem PiS na marszałka jest [tu też nie pamiętam nazwiska]. A teraz prognoza pogody" A gdzie kandydaci innych partii?