@up
nie każdy kto tej pizdy nie lubi musi być "lewakiem"(bardzo mądre określenie,wymyślone przez gimba i przez nich urzywane)
ja jestem apolityczny, ale pewnie nie wiesz co to znaczy!
p.s
używane
Czy Ty wiesz co za bzdety pierdolisz?
1 Pawłowicz to jest Ona nie On. Krystyna Pawłowicz.
2 Nie posłanką tylko poseł. Co sama podkreśla.
Pawłowicz ma zawsze rację w swoich wypowiedziach, przypierdalają się do niej tylko lewaki, lub ludzie, którzy nie mogą znieść jej sposobu prowadzenia dyskusji. Nie lubię PISu, bo wcale nie prowadzą polityki, tylko ciągle plują na PO. Zresztą, w partii Kaczora też jest masa starych komuchów i gdyby doszli do władzy byłoby bardzo podobnie jak jest dziś. PISu nie można traktować też jako 'mniejsze zło', bo jest mase partii, które mają IDEALNY plan na naprawę tego kraju pod każdym wględem, ale jednak ludzie ich nie znają...
Co ten trans chce!? Specjalnej ustawy, która ma go jakoś chronić? Nóż się w kieszenie otwiera. Nie mam siły jż po raz setny pisać, że tacy ludzie są najzwyklej w świecie popierdoleni. Homoseksualiści, pedofile, zeofile to po prostu chorzy ludzie, a Europa do tych mniejszości chorych się dostosowuje. Śmieszne.
Brawo dla tego Pana (nie został przedstawiony, a szkoda). Stonowany, dostojny, mądry i NORMALNY. Przypomniał mi o starych profesorach, którzy potrafili nie krzycząc uspokoić każdego nadgorliwca budując sobie tym samym twarz, do której czuło się szacunek. Już takich nauczycieli nie ma.
@froger
nawet nie masz pojęcia gdzie mieszkam i jaki panuje u mnie w kraju ustrój
więc ślę przemiłe "wal sie"!