Wysłany:
2013-05-11, 1:17
, ID:
2114843
7
Zgłoś
Ogarnijcie się. On wyraźnie powiedział, że nie testuje piw, które kosztują powyżej 10 złoty za 0,5 l , tylko NAJPOPULARNIEJSZE piwa w Polsce. Jak jedziesz sobie na grilla na pare dni to przecież nie kupisz 20 piw po 6 złoty, tylko bierzesz ( np. ja lubie Lecha, mimo, że to dobrym piwem nazwać nie można ) , ale kosztuje mnie 2,50 za 0,5 L i jak się kupuję większą ilość to jest taniej, a piwko jak piwko. Osobiście lubię czasem zajechać np. do Piotra i Pawła albo do Delimy i tam kupić sobie 2,3 buteleczki piwa po 15,20 złoty dla spróbowania. Robię to rzadko , bo wiadomo, wydać 30-40 zł za 3 buteleczki to sporo. Więc zamiast się kłócić i wyzywać jaki to on jest chujowy obejrzyjcie filmik rzeczywiście go słuchając. Mistrzem to on nie jest i racje macie, że on więcej aktorzy w tych swoich filmikach niż ogląda i się założę, że nie jedno danie mu nie wyszło podczas robienia programu, ale kogo to kurwa obchodzi? Wyjebane. U mnie w mieście można dostać Łomże eksport, która jest dostępna najczęściej w podlaskim i uważam, że jest dużo lepsza niż lech, ale 0,5 l trzeba dać już około 3,20 - 3,30, co przy dużych ilościach, jakie zazwyczaj kupuję to mi się nie opłaca.
Jak nam wiadomo polacy to nie milionerzy i szukają jak najlepszego piwa , które jednocześnie jest najtańsze, dlatego najpopularniejszymi piwami są takie szczyny jak Warka, Okocim, Wojak, Żywiec, Lech czy Tyskie.
Proste.
Pozdrawiam.