Wysłany:
2012-01-31, 20:08
, ID:
955637
5
Zgłoś
A mi się wydaje, że potrzebny jest drugi Piłsutski, drugi przewrót majowy i drugi proces brzeski. I niech stulą pyski jebane lewaki i euro-śmiecie. Obóz Sanacji i jego działania znam z opowieści pradziadka, który mówił, że przed rokiem 26. w Polsce rządziły sprzedajne kurwy, cukier i benzyna były horrendalnie drogie i szalała inflacje. Jeśli dodać do tego manipulujące ludźmi media to mamy wypisz wymaluj dzisiejszą Polskę. Po roku od przejęcia władzy przez piłsudczyków gospodarka wróciła do normy, mieliśmy w końcu sprawne władze. Niestety nie wiedziałbym tego gdybym słuchał tylko tego co mówią w szkole. Moja nauczycielka historii określała Piłsudskiego jako wulgarnego chama. W sumie nic dziwnego. Kobieta po 2 rozwodach, jej syn to pedał i jeszcze chwaliła się swoimi zagranicznymi podróżami za czasów komuny, a wiadomo kogo w tamtych czasach puszczali. Właśnie takie nowotwory trawią naszą tożsamość narodową. Młodzieży miesza się w głowach już w szkole i uczy chorych postaw. W każdym innym kraju czy to Francja, czy Rosja patriotyzm jest podstawą w nauczaniu, a u nas hoduje się zgraje wyzwolonych, beznarodowościowych pedałów i stada tępych osiłków mających robić za tanią siłę roboczą. Mam nadzieje, że nie jest jeszcze tak źle z tym narodem i władzę odzyskają w końcu patrioci.