Ja pierdole szkoda mi tych przegrywów życiowych którzy leją ze Szpilki że jest debilem etc.
To że ktos był w pierdlu to znaczy że jest jakimś patolem? To widzę że tutaj same lamusy które zawsze dostają w pizdę bo są zerami życiowymi, a potem w necie wypisują takie bzdury.
Fakt, może nie jest jakimś wirtuozem w wypowiadaniu się ale to pięściarz, a nie poeta. Jakoś ja zawsze potrafię zrozumieć co ma do przekazania, a to że nie udaję super inteligenta na siłę to akurat jest ok.
Poza tym założe się że 90% "inteligentych sadoli" (btw pizd a nie sadoli, bo tylko pizdy takie brednie wypisują) przegrałoby z nim w szachy. To taka gra w której się myśli. Z resztą o czym ja mówię, przecież szachy to gra dla kujonów i żaden "sadol" nie gra w szachy.
Szpilka przynajmniej coś w życiu osiągnął, w wieku 18 lat dostawał więcej szmalcu niż większość z was, a robił co lubi, kiedy wy tyracie w jakiejś pracy z przymusu, bo się w życiu niczego nie nauczyliście.
Poza tym to
aktualnie najlepszy Polski bokser i przynajmniej ma jakieś cele. Zaraz tu będzie przykład Adamka. Do HW przeszedł dla szmalu, poza tym wydymał Gołotę który go bardzo wspierał swego czasu, jednym słowem charakter typowej mendy.
Żeby nie było nie jestem jakimś psychofanem Szpilki, po prostu interesuje się boksem, sam trenuje i wiem jak jest. A Szpilke lubię, przynajmniej nikogo nie udaje i nie boksuje dla szmalu.
A poza tym powinno się spojrzeć na tą sytuację z innej perspektywy. Praktycznie wszystkie cywilizowane kraje UE mają bezproblemowy wjazd do USA. Tylko Polaków traktuje się jak psów, mimo tego że ma wize ważną do 2018, to stwierdzili że jest nie ważna i go wyjebali, już pomijam fakt że to nie Gienek który przyleciał do cioci z "czikago", tylko bokser który ma bardzo dużą walkę.
A, i pozdrawiam zjebów którzy nagrali się w fight nighta, naoglądali rockiego i uważają się za znawców boksu, a koło sali to nawet nie przechodzili. Weźcie najpierw potrenujcie i zobaczcie jak jest, zamiast pierdolić takie głupoty, bo na prawdę można się uśmiać jak się to czyta.
@down
Gdzie ja napisałem że Szpilka to ideał? Udawał huligana, a cały czas chodził na ustawki? Ciekawa historia, mów więcej