christoff napisał/a:
Zachęcam do przeczytania:
no faktycznie - bardzo merytorycznie i z konkretami
tylko problem jest w tym, ze takie glupoty adresowane sa dla srednio rozwinietych nastolatkow lub osob mlodszych.
moglbym rozlozyc kazdy obrazek na czynniki pierwsze i udowodnic Ci, ze wiekszosc to bzdury wyssane z palca. Taka ladna, kolorowa propaganda dla glupiutkich.
Nie bede przekonywal o tym by szczepic lub nie. Wystarczy popatrzec na FAKTY. Chocby na kwalifikacje NOP. Nie wiem czy wiesz ale, 3/4 przypadkow NIE jest klasyfikowana jako NOP. Dziecko dostaje szczepionke, umiera lub "nagle" 1 czy 2 dni po szczepieniu staje sie autystyczne to w wiekszosci przypadkow nie jest to i tak klasyfikowane jako NOP. Rodzice zazwyczaj odpuszczaja, nie dopytuja, nie maja pojecia o co chodzi. Rodzice musza walczyc o glupie zaklasyfikowanie jako NOP. 1 przypadek na milion? ciezkich powiklan? Smiech na sali.
Sa frakcje pro i anty. Wali mnie kto w co wierzy ale odniose sie jeszcze do tego komiksu. Jest poprostu zalosny. Nie bede wymienial krok po kroku, obrazek po obrazku co gdzie i dlaczego jest glupie
Nawet jesli spedze pol nocy to i tak przeczyta to kilka osob i pojda na stronke z cyckami po 2minutach. Jedynie odpisze 1 czy 2 osoby wyzywajaca mnie od debili czy cos