Fajnie, elegancko ale co mają powiedzieć np. prawosławni, którzy w swoje święta muszą iść do pracy a w katolickie nie mogą do niej iść?
Ja bym dzisiaj chętnie pracował ale nie mogę.
Skoro to jest dla ciebie genialne to pewnie jak ci tato(tylko nie wiem który) pokazał,że można siusiać na stojąco to pewnie z wrażenia na 3 dni w pokoju się zamknąłeś i analizowałeś przyswojoną wiedzę?
Swoją drogą autor to idiota bo z tego,że jest wolne korzystają wszyscy w Polsce. I ateiści i katoilicy a nawet (huj im w dupę) muzułmanie. Ale trzeba się przypierdolić by zaistnieć w oczach gimbazy i kolegów z partii,nie?
PS. Rozumiem, że wyzywanie od idiotów to jest ta miłość do bliźniego o której katolicy tak trąbią...
Nie jestem katolikiem, ale wolę kościół katolicki niż otwarte granice dla ciapuchów i asfaltów którzy będą wyciągać łapy po zasiłki albo wysadzać się w autobusach. A taka prawda,że nagonka na kościół jest tylko dlatego,że jest on nie na rękę pedałom i kolorowym.
Jak to mawia wasz idol palikot sadzić,palić,pedalić, nie?
Nie jestem katolikiem, ale wolę kościół katolicki niż otwarte granice dla ciapuchów i asfaltów którzy będą wyciągać łapy po zasiłki albo wysadzać się w autobusach. A taka prawda,że nagonka na kościół jest tylko dlatego,że jest on nie na rękę pedałom i kolorowym.
Ludzie żyjecie w kraju który z Bogurodzicą na ustach szarżował na wroga jako największa potęga europy swego czasu i macie czelność szkalować kościół?
Moje zdanie na ten temat: wypierdalać z tego kraju jak nie pasuje wolne w dni świąteczne