Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm. Ok, moze mamy mniej siły fizycznej, ale to nie znaczy że ktoś jest lepszy/gorszy. Wg mnie jesteśmy RÓWNI. I na tym kończę moje wywody, bo się nakręcę zaraz. Kobieta to nie podgatunek, ani służąca, ani chodząca macica.pod wieloma wzgledami kobiety nie dorownuja mezczyznom
Ujma jest stwierdzenie, ze natura stworzyła kobiety tylko do rodzenia dzieci oraz to ,ze . Ok, moze mamy mniej siły fizycznej, ale to nie znaczy że ktoś jest lepszy/gorszy. Wg mnie jesteśmy RÓWNI. I na tym kończę moje wywody, bo się nakręcę zaraz. Kobieta to nie podgatunek, ani służąca, ani chodząca macica.
Ujma jest stwierdzenie, ze natura stworzyła kobiety tylko do rodzenia dzieci oraz to ,ze . Ok, moze mamy mniej siły fizycznej, ale to nie znaczy że ktoś jest lepszy/gorszy. Wg mnie jesteśmy RÓWNI. I na tym kończę moje wywody, bo się nakręcę zaraz. Kobieta to nie podgatunek, ani służąca, ani chodząca macica.
ile znasz wynalazkow stworzonych przez kobiety..
zupelnie innej psychiki i zupelnie innych predyspozycji.
Idź pracować do kopalni xD
wazniejsze jest to co kryje sie w glowie
zastanow sie przez pol sekundy
na kierunkach technicznych na uczelniach wyzszych sa praktycznie sami faceci? a z kolei na roznych pedagogikach laski?