Suchary dobre, ale jakby żył do dzisiaj to brakowałoby czym je popić.
Trump jako prezydent jest słaby, bardzo uczuciowy, ma wielkie ego. Dla USA polityka zagraniczna jest kluczowa. Trump ma wielkie kłopoty w tym aspekcie. A co do wirusa... proponuję Ci znaleźć jakąś ścianę, wziąć tak minumum ze 20 kroków rozpędu i przypierdolić łbem o ścianę. Przeszedłem wirusa, widziałem trumny we Włoszech. Weź , Ty się kurwa w łeb pierdolnij.
Lewacy sie obawiają trumpa jak ogień wody. Zdają se sprawe że za 4 lata mogą ostro przejebać wybory więc próbuja go zblokować za wczasu
Moja znajoma zle sie czula i zadzwonila na jakas tam goraca kowidowa linie. Powiedziala, ze zle sie czuje i chce zrobic test.
Powiedzieli jej,ze musi czekac, bo jest kolejka i maja mase roboty. Oczywiscie musiala podac adres,swoje dane, PESEL, itd. Po jakims czasie poczula sie juz zupelnie dobrze i zapomniala o tym tescie i olala go. A po miesiacu nagle dostala poczta swoj POZYTYWNY wynik testu! Jej PESEL, adres,nazwisko.Zadnej pomylki. Chuje nawet testy falszuja, wiec o czym my tu mowimy.
Trump nie otrzyma nominacji republikańskiej. Więc wystartuje niezależnie, czym zabierze kandydatowi Republikanów elektorat. Trump kandydujący za 4 lata to gwarancja wygranej Kamali Harris... I po to była ta szopka z impeachmentem, by rozbić Republikanów.
up.
Możesz podać jakiś namiar, że aktualnie robią kroki, by Trumpa uznać chorym???
Bo w necie widzę tylko stare artykuły z 2017/18.
Dobra,raz odpowiem, bo tak to mi czasu szkoda. Jest roznica miedzy wiara w istnienie wirusa, a wiara w to, ze jest taki grozny, jak mowia. O to mi chodzilo. Oczywiscie,ze wirus jest, sam tez go przechodzilem. Wirus jest i byl i towarzyszy nam od setek , jesli nie tysiecy lat. Ale mniejsza... Biadolisz nad trumnami,bo nikt nie wystawia trumien na widok publiczy z tymi, ktorzy umieraja na raka, serce,grype, itp.Owszem. W zeszlym roku np. w Polsce bylo wiecej zgonow niz normalnie. Bylo tak, poniewaz sluzba zdrowia na calym swiecie stanela! Leczono tylko tych ze strasznym kowidkiem. Nie bylo leczenia, tylko teleporady. Wystraszeni starsi ludzie bali sie wychodzic z domu do lekarzy, kiedy zle sie czuli. A jak kogos przejechalo auto, to wpisywano, ze umarl na kowid.
Moja znajoma zle sie czula i zadzwonila na jakas tam goraca kowidowa linie. Powiedziala, ze zle sie czuje i chce zrobic test.
Powiedzieli jej,ze musi czekac, bo jest kolejka i maja mase roboty. Oczywiscie musiala podac adres,swoje dane, PESEL, itd. Po jakims czasie poczula sie juz zupelnie dobrze i zapomniala o tym tescie i olala go. A po miesiacu nagle dostala poczta swoj POZYTYWNY wynik testu! Jej PESEL, adres,nazwisko.Zadnej pomylki. Chuje nawet testy falszuja, wiec o czym my tu mowimy.
@Znawca_Cipek
No ale to jest tylko aktualny artykuł o NIEAKTUALNYCH wydarzeniach.