Współczuje ludziom, którzy myślą, jakie to autobusy są złe, a jaki to ich cudowny samochodzik wspaniały. Ja pomimo, że mam możliwość jeździć codziennie samochodem wolę autobus, po pierwsze wychodzi mi dużo taniej (dokładnie 4 razy). Ale to wiadomo, zależy kto gdzie jak mieszka. No i po drugie w autobusie mam zawsze te pół godziny czasu wolnego, z rana zazwyczaj przysypiam a wracając słucham muzyki i czytam książkę. Ale niestety u nas w społeczeństwie ludzie wmawiają sobie, że samochody to luksus i są cudowne.
Ale serio komentarze w stylu "autobusami jeździ plebs" jest dla mnie szczytem. Bo bynajmniej u mnie większość znajomych robiących dobre studia jeździ autobusem, a ekipa dla których skończenie gimbazy było wyzwaniem nie wyobraża sobie, że mieliby jeździć busem.
zrzutka.pl/ffm2duWspółczuje ludziom, którzy myślą, jakie to autobusy są złe, a jaki to ich cudowny samochodzik wspaniały. Ja pomimo, że mam możliwość jeździć codziennie samochodem wolę autobus, po pierwsze wychodzi mi dużo taniej (dokładnie 4 razy). Ale to wiadomo, zależy kto gdzie jak mieszka. No i po drugie w autobusie mam zawsze te pół godziny czasu wolnego, z rana zazwyczaj przysypiam a wracając słucham muzyki i czytam książkę. Ale niestety u nas w społeczeństwie ludzie wmawiają sobie, że samochody to luksus i są cudowne.
Ale serio komentarze w stylu "autobusami jeździ plebs" jest dla mnie szczytem. Bo bynajmniej u mnie większość znajomych robiących dobre studia jeździ autobusem, a ekipa dla których skończenie gimbazy było wyzwaniem nie wyobraża sobie, że mieliby jeździć busem.