Cytat:
Sam jesteś koleżko "zjebany" włącznie ze swoją armią debili stawiających ci piwo. Skoro nie interesuje cię jak realizowany był projekt budowy stadionu, przetargi i finansowanie a cieszysz ryja jak małe dziecko to oznacza, że jesteś lewicowym przygłupem za którego myśli wyborcza i telewizja.
Do tego dziad pewnie jesteś bo pozwalasz się okradać !
@derley1
Okradali nas, okradają i będą okradać, mówisz o przetargach, finansowaniu budowy stadionów, były afery z nagrodami itd. Oceniam stadion, a nie budowę, więc się odpierdol od sposobów budowy i nie wkładaj słów w moje usta. Poza tym zarzucając mi, że nie wiem jak był finansowany wychodzisz na idiotę i hipokrytę bo po 1 sam nie wiesz, a jakby wszyscy wiedzieli to większość z "góry" poszłaby siedzieć, a po 2 Ty nie wiesz jak są finansowane budowy szpitali, autostrad, wszelkie przetargi ministerstw itd itd. Nie da się wszystkiego wiedzieć, przekręt przekrętem popychany, a ręka rękę myje i nic nie zrobisz. Lepiej użalać się nad wszystkim O_o
Ps: Najlepsze są zawistne kurwy co cisną po ludziach którzy dostają piwa.
edit: widzę, że Ty wszystko wiążesz z polityką, omnibusie, pierdolisz cały czas o lewactwie oceniasz poglądy polityczne, sytuacje życiowe itd po 1 poście, a sam jesteś zaślepionym fanatykiem politycznym. I chuj mnie obchodzi na kogo glosujesz i się odpierdol od innych, bo każdy sobie głosuje jak chce. Przynajmniej idę i głosuję, mam jakiś wpływ.