Inna sprawa, że przewijają się co jakiś czas ludzie, którzy przemierzają te kilka tysięcy kilometrów kilka razy do roku, język znają, wchodzą na 'właściwą' trybunę i cały mecz śpiewają to co zapoda gniazdowy, ale to na pewno nie jest domena ludzi z 'Hala' na ustach. Prędzej można podejrzewać o to fanów ekip z krajów, gdzie doping na trybunach nie zanika, a tutaj to chyba przede wszystkim Włochy, choć na Wyspach w sumie też.Płaczę ze śmiechu z tych PRAWDZIWYCH kibiców, którzy nigdy na własne oczy nie widzieli owych wybrańców a koszulki kupili na targu u chińczyka. O tym, że w danym języku poza Hala i Forza nie potrafią słowa powiedzieć i przyśpiewki znają po polsku to nawet nie wspomnę.
Nie wydaje mi się. Niewątpliwie Żyleta to jedna z lepszych trybun w europie, ale spiker to tylko spiker. Na łuku w Neapolu nie siedzi 8k, a ponad 25k ludu w nieustającym dopingu. Tamci kibice to już czołówka europy.A dopig na Legii słyszałem lepszy niż na tym filmiku.
Śmieciarze, ciesza sie z wygranej nad Borussia która u siebie ich zje 3:0.
Serie A i tak nie wygraja wiec niech sie ciesza z tego niezwyklego zwyciestwa.
Jebac napoli
FORZA JUVE.
Nie wydaje mi się. Niewątpliwie Żyleta to jedna z lepszych trybun w europie, ale spiker to tylko spiker. Na łuku w Neapolu nie siedzi 8k, a ponad 25k ludu w nieustającym dopingu. Tamci kibice to już czołówka europy.
Inna sprawa, że przewijają się co jakiś czas ludzie, którzy przemierzają te kilka tysięcy kilometrów kilka razy do roku, język znają, wchodzą na 'właściwą' trybunę i cały mecz śpiewają to co zapoda gniazdowy, ale to na pewno nie jest domena ludzi z 'Hala' na ustach. Prędzej można podejrzewać o to fanów ekip z krajów, gdzie doping na trybunach nie zanika, a tutaj to chyba przede wszystkim Włochy, choć na Wyspach w sumie też.
Nie wydaje mi się. Niewątpliwie Żyleta to jedna z lepszych trybun w europie, ale spiker to tylko spiker. Na łuku w Neapolu nie siedzi 8k, a ponad 25k ludu w nieustającym dopingu. Tamci kibice to już czołówka europy.
Śmieciarze, ciesza sie z wygranej nad Borussia która u siebie ich zje 3:0.
Serie A i tak nie wygraja wiec niech sie ciesza z tego niezwyklego zwyciestwa.
Jebac napoli
FORZA JUVE.
Nom, tylko, że zainteresowanie meczu było zerowe ze strony włoskich kibiców, co zresztą było widać po pustych trybunach.Tych wspaniałych włoskich kibiców można było oglądać wczoraj - podczas meczu Lazio z Legią. Rzymianie dali się przekrzyczeć na własnym stadionie.
Akurat w tym przypadku liczba jest równie dobra co jakość.
Bywałem na meczach i w Hiszpanii i w Polsce, oraz na Wyspach gdzie obecnie mieszkam. Interesuje się ultrasami na całym Świecie i masz rację Napoli to dobra ekipa, ale liczby nic nie znaczą.
drugiego nie mogłem wrzucić bo znajduje się tu: sadistic.pl/doping-kibicow-san-lorenzo-vt170704.htm1785355