Rozjebałbym mu te jebane google i czapeczkę na ryju za pizgniecie w furę... Jebane ciotowate hiphopowe-hipstery w wiszących szmatach... Takie same gówno jak pizdy w rurkach... Jestem ciekaw do jakiego kolesia pajacował jebany pedryl... Pewnie jakiś przeciętniak albo kruszyna i się pizda poczuła mocna...............
Rozj***łbym mu te j***ne google i czapeczkę na ryju za pizgniecie w furę... j***ne ciotowate hiphopowe-hipstery w wiszących szmatach... Takie same gówno jak p*zdy w rurkach... Jestem ciekaw do jakiego kolesia pajacował j***ny pedryl... Pewnie jakiś przeciętniak albo kruszyna i się p*zda poczuła mocna...............
Rozjebałbym mu te jebane google i czapeczkę na ryju za pizgniecie w furę... Jebane ciotowate hiphopowe-hipstery w wiszących szmatach... Takie same gówno jak pizdy w rurkach... Jestem ciekaw do jakiego kolesia pajacował jebany pedryl... Pewnie jakiś przeciętniak albo kruszyna i się pizda poczuła mocna...............
Rozsądni ludzie stronią od przemocy.
To prawda ale życie nauczyło mnie że jeśli jesteś zbyt ugodowy dla pojebów to pojeby cię w końcu zjedzą.
Pojeb od czasu do czasu powinien zebrać przekopkę, albo najlepiej został za twoją sprawą ukarany prawnie lub finansowo, żeby mu w przyszłości bardziej nie odjebało i skrzywdził kogoś.
No to potrenuj trochę, żebyś nie musiał się szarpać, tylko mógł wyj***ć dwa porządne uspokajacze. Do tego trzeba mieć trochę siły.
PS. - Rozsadek jest nudny
W sumie masz rację. Sam przechodzę przez takie gówno w robocie. Niestety pojeb jest 2 razy większy i ma masę i trudno będzie go położyć. A zabić go nie mogę bo nie pójdę siedzieć za zwierzę.