Mam konto tutaj na sadolu ok 2,5 roku i mogę stwierdzić , że ten portal zszedł na psy od czasu gdy pojawili sie ci cali hipsterzy a ludzie poznali dubstep. Po prostu moderatorami stali się pryszczaci hipsterzy przesiadujący na kwejku.
Dołączę się do dyskusji: admini dają dupska równo i napierdalają warny, nie patrząc na fakty i przewiny.
Oto przykład (mój):
- 09-04-2013 otrzymałem warna od niejakiego (niejakiej?) ~Angel za komentarz: "Nie, nie lepszy.
Wypierdalaj..."
Upłynęło trochę wody w kiblu...
- 22-06-2013 otrzymałem warna od niejakiego (niejakiej?) ~marna za komentarz (no, zgadnijcie, jaki...?): "Nie, nie lepszy. Wypierdalaj...". Żeby było ciekawiej - a tego samego postu...
Mail do niejakiego (niejakiej?) ~marna chuj co dał i przez miesiąc byłem zablokowany.
Tak admini czy tam modowie mają w dupie użytkowników i ich racje...
Nie pozdrawiam i wiecie, czego życzę (co w co...)
Dołączę się do dyskusji: admini dają dupska równo i napierdalają warny, nie patrząc na fakty i przewiny.
Oto przykład (mój):
- 09-04-2013 otrzymałem warna od niejakiego (niejakiej?) ~Angel za komentarz: "Nie, nie lepszy.
Wypierdalaj..."
Upłynęło trochę wody w kiblu...
- 22-06-2013 otrzymałem warna od niejakiego (niejakiej?) ~marna za komentarz (no, zgadnijcie, jaki...?): "Nie, nie lepszy. Wypierdalaj...". Żeby było ciekawiej - a tego samego postu...
Mail do niejakiego (niejakiej?) ~marna chuj co dał i przez miesiąc byłem zablokowany.
Tak admini czy tam modowie mają w dupie użytkowników i ich racje...
Nie pozdrawiam i wiecie, czego życzę (co w co...)