Ludzie pierdole was. Wystarczy wejść na harda żeby popatrzeć jak śmiejecie się z mordowanych przed kamerami ludzi (LUDZI!) , a po wrzuceniu paru słów (SŁÓW!) o zabijaniu zwierząt (ZWIERZĄT!) oburzacie się jak dzieci. Czym wy kurwa jesteście? Czy waszymi umysłami kieruje coś więcej niż tylko odruchy?
Człowiek może się obronić. Ugryźć, krzyknąć czy spróbować ucieczki a mały kotek który jeszcze oczu nie otworzył może najwyżej miauknąć na Ciebie. Oddawaj moje piwo, które ci wystawiłem!
Przestępstwo zostało zgłoszone na Policję.
48. Wszelkie teksty typu "twoje ip jest na policji" "doniosłem na ciebie do organów ścigania" "szykuj się na wizytę w więzieniu" i inne tego typu zastraszanie - jeśli nie posiadacie dystansu do tego co jest na tym portalu napisane, lub jeśli mózg wasz nie potrafi rozróżnić fikcji od rzeczywistości, to nie zaglądajcie tutaj.
@upup bo się skurwielom dupy ruszyć nie chce do weterynarza i zrobić to humanitarnie (bo jak dla Ciebie "Topienie kotów, psów itd to norma" jest humanitarne to jesteś trochę dziwny) i nie bredzicie że trzeba coś płacić już Polska wieś nie jest taka biedna.