Koniec Świata napisał/a:
Kolejny, kurwa, mądry.
Rozumiem, że ty to jesteś zbawca społeczeństwa? Sam zorganizuj taką grupę. Czekasz aż ktoś za ciebie to zrobi? Egoisto i tchórzu. Też nie mam nic lepszego do roboty tylko za jakimiś jebanymi płotkami się uganiać i masakrować z grupą vigilante'ów. Śmiechu, kurwa, warte.
I przez takie kurwy jak ty w tym kraju jest tak jak jest. Jakby ludzie sami bronili swojego terenu to nie byłaby potrzebna policja. Ale nie, lepiej się wypiąć i mieć w dupie. Jesteś społecznym gównem.
I przez takich frajerów jak ty nie zorganizuję takiej grupy. Nie raz chciałem wpierdolić grupce małolatów, która mazała sprayem po moim bloku. Tylko, że ich jest 4, ja jeden. I żadnej pomocy nie znajdę, bo większość ludzi to takie wygodnickie świnie, które tylko chcą się nażreć, a wszystko wokół mają w dupie. Była nawet u nas rozmowa, żeby zrobić z pewną osobą porządek i to legalnie. Parę osób przyszło o tym porozmawiać! Chuja się da zrobić w takim społeczeństwie polaczku zasrany.
W ameryce to normalne, że jest straż obywatelska, a tutaj zdziwko. Jak można biednych dilerów bić? Naród wspaniały, ale ludzie kurwy.
drakula napisał/a:
Czy wszyscy powyzej sa debilami, ze nikt nie zwrocil uwagi na 'mlodzieŻ'? o_O
Ścierwo intelektualne wzięło się za pouczanie innych
sjp.pwn.pl/slownik/2483972/m%C5%82odzie%C5%BC