Tylko dla ludzi o mocnych nerwach!
@konradssc
religijny, czy też nie ?
bo "wbrew naturze człowieka" to może być kanibalizm, a nie homoseksualizm, a jak chcesz rozstrzelać, albo leczyć za odmienną orientację, to polecam terapeutę. Bo twoim tokiem myślenia to:
-za onanizm, Ci łapy poucinać, albo rozstrzelać
-za noszenie czarnych koszulek, otruć
-za pranie skarpet POWIESIĆ (dzieci w afryce bez wody, a ty na skarpetki marnujesz)
I tak nie wiem po kiego chuja to piszę, bo gadałem już z tak wieloma homofobami, i to was powinno się leczyć, bo 1000 racjonalnych argumentów, przeciwko waszemu "wbrew naturze" a wy ciągle swoje.. jak katolicy, co bronią kościoła...
Teraz zastanówmy się jakie to będzie miało konsekwencję ekonomiczne jeżeli liczba takich par wzrośnie w Polsce dajmy na to do 20%. Dlatego jestem za legalizacją par homoseksualnych, ale pod jednym warunkiem, że będą w stanie spłodzić potomstwo w sposób naturalny. Od razu powiem, że partenogeneza jest uważa za cechę przystosowawczą do trudnych warunków, więc nie wynikająca ze swobody natury.
Na hardzie walicie konia do filmików z brutalnym oralem, analem, sraniem i szczaniem na twarz, zarzyganymi pannami robiącymi głębokie gardło i uważacie to za normalne mimo, że większość ludzi się tak raczej nie zabawia.