Aż parę razy obejrzałem bo dawno na sadolu taka akcja nie gościła. Podoba mi się rozwój sytuacji oraz ukazanie prawdy o tym zjebanym społeczeństwie, a mianowicie:
1. Niepełnosprawny w świadomy sposób korzysta z tego że większość całuje takich jak on w dupę w obawie darcia mordy o nietolerancji
2. Spasiona locha wyłazi na pierwszy plan jeszcze bardziej świadomie i bawi się w szeryfa egzekutora bo albo jest głupia albo pojebana (oksymoron jak chuj)
3. Kaleka broni kaleki bo kaleka to kaleka a w ruskich krajach znieczulic panuje straszna
4. Chuda pizda próbuje coś tam wskórać ale ma tyle samo do gadania co gwałcona nastolatka w starciu z ruskimi sołdatami o spuchniętych jajach w 1945r
5. Pojawia się rycerz - obrońca spasionej lochy w nadziei zagruchania czy w innej chuj wie jakiej sprawie nokautujący kalekę ratującego kalekę
6. Daje o sobie znać największa zaleta ruskich społeczeństw: szacunek do kaleki-weterana przetrwał i ma większą wartość niż szacunek do np. lochy, którą można napierdalać po pijaku i na trzeźwo bo nikt i tak się za nią nie wstawi
Ergo: pomieszanie patologii z ideologią takie samo na zachodzie jak i na wschodzie tylko bieguny zjebania biegunowo się różnią. Świat pogrąża się w chaosie.
Bijcie, ale musiałem.