Co to jest kurwa obejście, wieśniaku
To czyli z tego wynika ze kolega od wspomnianego slowa ,,obejście,, jest bardziej wykształcony niz ty wiesniaku
Może nie jestem profesorem, ale zarabiam 5x więcej niż ty i moimi zmartwieniami jest znalezienie dobrego koksu i dziwek, a wiejski slang chuj mnie obchodzi
W całym swoim życiu nie widziałem na żywo krowy ani świni, a wpierdalam je codziennie. Chuj mnie tez obchodzi co to jest pług albo gumno Mam wkuwać wiejskie nazewnictwo?
Pierdolnięta. Normalnie psa się ma żeby chronił obejście ludzi, a tu chyba psy mają głupią cipę żeby broniła ich przed pumą
a koks u babci w piwnicy.
wystarczy kilka książek przeczytać np. lektury z klas 4-8 podstawówki byłby odpowiednią wykładnią wiedzy.
Nie mam żadnej babci i dziadka, leszczu
" W moim życiu przeczytałem dwie książki..."
Za to ty pewnie jesteś pierwszy czytelnik/ profesor w Rzeczypospolitej, zapierdalający na nocną zmianę na stacje benzynową
Może nie jestem profesorem, ale zarabiam 5x więcej niż ty i moimi zmartwieniami jest znalezienie dobrego koksu i dziwek, a wiejski slang chuj mnie obchodzi
W całym swoim życiu nie widziałem na żywo krowy ani świni, a wpierdalam je codziennie. Chuj mnie tez obchodzi co to jest pług albo gumno Mam wkuwać wiejskie nazewnictwo?